Početna » Smeštaj Apartman Venita na Zlatiboru

Smeštaj Apartman Venita na Zlatiboru

Smeštaj na Zlatiboru Apartman Venita

Smeštaj Apartman Venita na Zlatiboru se nalazi u Kiridžijskoj ulici na Zlatiboru. Od centra Zlatibora, pijace i autobuske stanice udaljena je oko 1200 metara.

Smeštaj poseduje:
-internet
-kablovsku televiziju
-lcd tv u dnevnoj i spavačoj sobi
-grejanje na struju(norveški radijatori)
-potpno opremljenu kuhinju (šporet sa rernom, frižider sa frizom, toster, svo neophodno posuđe)
-kupatilo sa tuš kabinom
-peškire
-posteljinu
-higijenski set
-terasu sa garniturom za sedenje.

Gostima ovog potpuno novog i moderno opremljenog apartmana obezbeđeno je parking mesto.
Apartman Venita na Zlatiboru u svom sastavu ima spavaću sobu i dnevnu sobu tako da je pogodan za 4 osobe. U spavaćoj sobi je veliki francuski krevet, dok je u dnevnoj sobi komforna ugaona garnitura.
Sa terase se pruža pogled na borovu šumu tako da gosti mogu da uživaju u pravoj Zlatiborskoj idili.TOPLO VAM PREPORUČUJEMO OVAJ APARTMAN.

Zlatibor 
– Ski centrar Tornik nalazi se na 9 km od turističkog centra Zlatibora, na nadmorskoj visini 1.100- 1.490 metara. То je najveće skijalište na Zlatiboru. Na skijalištu postoji 5 staza/ Ribnica, Tornik, Čigota, Zmajevac, Stankova ravan.
– Stopića pećina nalazi se na severoistočnoj strani Zlatibora, na 19 km od centra Zlatibora. Njeni najatraktivniji elementi su, ulazni otvor, siparska kuća “ Pseće groblje“, vodopad “ izvor života“, niz bigrenih kada. 
– Dino i Avantura park nalaze se u samom srcu Zlatibora, na površini od 6 hektara.
– Vidikovac Obadovo Brdo od centra Zlatibora udaljen je 6 km. Nalazi se na nadmorskoj visini od 1100 – 1400 metara. Sa vidikovca pruža se nesvakidašnji pogled na padine Tare, Mokre Gore…
– Kraljeva česma izgrađena je u znak sećanja na kralja Srbije Aleksandra 1.Obrenovića. Spomenik Miladinu Pećinaru, akademiku i velikanu moderne hidrotehnike u Srbiji, narod Zlatibora odužio se tako što je podigao spomen bistu pored Kraljeve česme.

Cena smeštaja

Kontakt informacije

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *