Početna » Smeštaj Atraktiv Lux na Zlatiboru

Smeštaj Atraktiv Lux na Zlatiboru

Smeštaj na Zlatiboru Atraktiv Lux

Smeštaj Atraktiv Lux se nalaze na prelepom mestu na Zlatiboru, naselje Đurakovac. Vila je udaljena oko 500 metara od centra Zlatibora. Smeštaj je okružen borovima pa je idealan za uživanje u prirodnom ambijentu Zlatibora.

Gostima je obezbeđen parking odmah ispred vile. Vila se sastoji od tri smeštajne jedinice. Dva apartmana imaju odvojenu spavaću sobu i dnevni boravak, a jedan je studio za dve osobe. 

Svi apartmani u ovoj lepoj vili na Zlatiboru imaju svoje terase sa baštenskim setom na kojima gosti mogu da uživaju i opuste se od svakodnevnog brzog života. Apartmani sa odvojenom dnevnom i spavaćom sobom predviđeni su za četiri osobe a studio apartman je pogodan za dve osobe.

Vila poseduje:

  • internet,
  • kablovsku TV,
  • LCD-TV,
  • terasu,
  • kuhinju koja je potpuno opremljena (šporet sa dve ringle, mikrotalasna pećnica, frižider kao i svo potrebno posuđe)
  • kupatilo.

Grejanje u apartmanima je na struju (gosti sami podešavaju temperaturu koja im odgovara).

Cena smeštaja Atraktiv Lux

Cene apartmana sa odvojenom sobom su – decembar, januar, februar kao i jul, avgust 40 eura. Vansezona 30 eura.
Cene studio apartmana su- decembar, januar, februar, jul i avgust 30 eura.
Vansezona 25 eura.

Zlatibor
– Ski centrar Tornik nalazi se na 9 km od turističkog centra Zlatibora, na nadmorskoj visini 1.100- 1.490 metara. То je najveće skijalište na Zlatiboru. Na skijalištu postoji 5 staza/ Ribnica, Tornik, Čigota, Zmajevac, Stankova ravan.
Stopića pećina nalazi se na severoistočnoj strani Zlatibora, na 19 km od centra Zlatibora. Njeni najatraktivniji elementi su, ulazni otvor, siparska kuća “ Pseće groblje“, vodopad “ izvor života“, niz bigrenih kada. 
– Vodopad u Gostilju udalen je svega 25 km od turističkog centra Zlatibora. Voda se obrušava sa 20 m visoke krečnjačke litice i formira se u vodopad.
– Vidikovac Obadovo Brdo od centra Zlatibora udaljen je 6 km. Nalazi se na nadmorskoj visini od 1100 – 1400 metara. Sa vidikovca pruža se nesvakidašnji pogled na padine Tare, Mokre Gore…

Kontakt informacije