Početna » Smeštaj Favorit na Zlatiboru

Smeštaj Favorit na Zlatiboru

Smeštaj na Zlatiboru Favorit

Smeštaj Favorit na Zlatiboru se nalazi u naselju Jelena Anžujska, udaljen svega 500 metara od centra Zlatibora i svih dešavanja koje nudi ova planina. Ovaj potpuno novi apartman na Zlatiboru ima odvojenu spavaću sobu i dnevu sobu sa trpezarijom, potpuno opremljenu kuhinju (šporet sa pločom, frižider, šank sa barskim stolicama, kao i svo neophodno posuđe),prostrano  kupatilo sa tuš kabinom.

U spavaćoj sobi je veliki francuski ležaj, a u dnevnom boravku ugaona garnitura na razvlačenje, tako da apartman može da ugosti četiri osobe.
Grejanje u apartmanu Favorit na Zlatiboru  je na struju/ radijatori. Smeštaj poseduje: bežični internet, kablovsku televiziju, dva lcd tv-a, mikrotakasnu pećnicu, električni bokal, aspirator, fen za kosu, papuče, posteljinu, peškire i higijenski set. 

U blizini ovog apartmana na Zlatiboru su svi restorani, kafići, marketi, šetališta kao i jezero koje je posebno zanimljivo gostima a naročito deci jer mogu da se zabave u luna parku.
Na svega desetak minuta lagane šetnje se nalazi adrenalin park zanimljiv za omladinu i avanturiste. Pored svega navedenog apartman poseduje prelepo dvorište puno zelenila i cveća.
Gostima smeštaja Favorit na Zlatiboru je obezbeđeno parking mesto.

Cena smeštaja

Cena najma apartmana u grejnoj sezoni iznosi 35-40 eura po noćenju.
Cena smeštaja u letnjoj sezoni iznosi 30 eura po danu/ noćenju.

Zlatibor
– Ski centrar Tornik nalazi se na 9 km od turističkog centra Zlatibora, na nadmorskoj visini 1.100- 1.490 metara. То je najveće skijalište na Zlatiboru. Na skijalištu postoji 5 staza/ Ribnica, Tornik, Čigota, Zmajevac, Stankova ravan.
– Stopića pećina nalazi se na severoistočnoj strani Zlatibora, na 19 km od centra Zlatibora. Njeni najatraktivniji elementi su, ulazni otvor, siparska kuća “ Pseće groblje“, vodopad “ izvor života“, niz bigrenih kada. 
– Vodopad u Gostilju udalen je svega 25 km od turističkog centra Zlatibora. Voda se obrušava sa 20 m visoke krečnjačke litice i formira se u vodopad.
– Muzej Staro selo Sirogojno udaljeno je od centra Zlatibora 26 km. Muzej svedoči o kulturi stanovanja pre više od 100 godina. Tu su i stara zlatiborska jela i smeštaj u konacima.
– Dino i Avantura park nalaze se u samom srcu Zlatibora, na površini od 6 hektara.
– Vidikovac Obadovo Brdo od centra Zlatibora udaljen je 6 km. Nalazi se na nadmorskoj visini od 1100 – 1400 metara. Sa vidikovca pruža se nesvakidašnji pogled na padine Tare, Mokre Gore…

Kontakt informacije