Početna » Smeštaj Lana Lux 2 na Zlatiboru

Smeštaj Lana Lux 2 na Zlatiboru

Smeštaj na Zlatiboru Lana Lux 2

Smeštaj Lana Lux 2 na Zlatiboruse nalazi u novoizgrađenom objektu na Zlatiboru, a koji se nalazi u predivnom ambijentu, potpuno okružen borovom šumom.

Smeštaj je opremljen potpuno novim nameštajem. Smeštaj se sastoji od spavaće sobe i dnevnog boravka sa trpezarijom i kuhinjom, terase i kupatila. Kuhinja apartmana je potpuno opremljena. 

U spavaćoj sobi je francuski ležaj, a u dnevnom boravku trosed na razvlačenje tako da ovaj prelepi apartman na Zlatiboru može da ugosti četiri osobe. Boravak na terasi apartmana je posebno zadovoljstvo budući da pruža pogled na borovu šumu. Pored svega navedenog apartman poseduje i kablovsku, Internet, LCD-TV kao i parking mesto.

Vila Lana Lux 2 na Zlatiboru poseduje dva identicna apartmana.

Cena smeštaja

  • Od 1.jula do 1.septembra su 30-35 eura na dan.
  • od 1. septembra do 25.dec cena ovog smeštaja je 30-35 eura na dan.
  • od 25.dec-20.feb staje 45-50 eura po danu.
  • od 20. feb do 1. jula smeštaj se izdaje po ceni od 30-35 era po danu.
  • Cene zavise od dužine boravka u ovoj novoizgrađenoj vili.
  • Cene se ne odnose na praznike kao što su Nova godina i 1. maj.
     

Zlatibor
– Ski centrar Tornik nalazi se na 9 km od turističkog centra Zlatibora, na nadmorskoj visini 1.100- 1.490 metara. То je najveće skijalište na Zlatiboru. Na skijalištu postoji 5 staza/ Ribnica, Tornik, Čigota, Zmajevac, Stankova ravan.
– Stopića pećina nalazi se na severoistočnoj strani Zlatibora, na 19 km od centra Zlatibora. Njeni najatraktivniji elementi su, ulazni otvor, siparska kuća “ Pseće groblje“, vodopad “ izvor života“, niz bigrenih kada. 

Kontakt informacije