Početna » Smeštaj Lana Lux na Zlatiboru

Smeštaj Lana Lux na Zlatiboru

Smeštaj na Zlatiboru Lana Lux

Smeštaj Lana Lux na Zlatiboru se nalazi u blizini Crke, u samom centru. Apartman se sastoji od dnevne i spavaće sobe, kuhinje, kupatila i terase. U spavaćoj sobi je veliki bračni krevet a u dnevnom boravku dva kauča na razvlačenje, tako da je apartman pogodan za pet osoba. Kuhinja je potpuno opremljena (sa kompletnim suđem, frižider sa zamrzivačem i šporet).

Gostima ovog apartmana na Zlatiboru je na raspolaganju veš masina. Terasa je opremljena stolom i stolicama a sa nje se pruža predivan pogled na borove šume Zlatibora, što gostima nudi potpuni mir i uživanje. Ispred zgrade je obezbeđen parking za goste apartmana. 

Smeštaj poseduje : LCD-TV, Internet, kablovsku, posteljinu, peškire, papuče, dormeo jastuke, fen i veš masinu.

Cena smeštaja

  • Od 1. jula do 1. septembra cena apartmana iznosi 30-35 eura po danu.
  • od 1.septembra do 25. decembra apartman se izdaje po ceni od 30-35 eura po danu.
  • 25. decembra do 20. februara smestaj iznosi 45-50 eura na dan.
  • 20. februara do 1.jula apartman staje 30-35 eura po danu.
  • Cene se neodnose na praznike kao što su Nova godina, prvi maj i sl.
     

Zlatibor
– Ski centrar Tornik nalazi se na 9 km od turističkog centra Zlatibora, na nadmorskoj visini 1.100- 1.490 metara. То je najveće skijalište na Zlatiboru. Na skijalištu postoji 5 staza/ Ribnica, Tornik, Čigota, Zmajevac, Stankova ravan.
– Stopića pećina nalazi se na severoistočnoj strani Zlatibora, na 19 km od centra Zlatibora. Njeni najatraktivniji elementi su, ulazni otvor, siparska kuća “ Pseće groblje“, vodopad “ izvor života“, niz bigrenih kada. 

Kontakt informacije