Početna » Ljubičasti apartman na Zlatiboru

Smeštaj Ljubičasti apartman na Zlatiboru

Smeštaj Ljubičasti apartman na Zlatiboru

Smeštaj Ljubičasti apartman na Zlatiboru se nalazi  oko 400 metara od samog centra Zlatibora, tačnije u ulici Jovanke Jeftanović. Apartman je idealan za 4 osobe jer poseduje odvojenu spavaću sobu sa francuskim krevetom, dnevnu sobu sa velikom ugaonom garniturom.

Gostima Ljubičastog apartmana na Zlatiboru na raspolaganju je: internet, kablovska televizija, lcd tv, maksimalno opremljena kuhinja, kupatilo sa tuš kabinom, posteljina, peškiri, higijenski set i mnoge druge sitnice koje su neophodne za ugodan boravak.
Grejanje u apartmanu je na struju/ radijatori.
Gostima ovog apartmana na Zlatiboru obezbeđeno je parking mesto.

Zlatibor je gradsko naselje u Srbiji u opštini Čajetina u Zlatiborskom okrugu. Klima na Zlatiboru je alpska i subalpska.
– Ski centrar Tornik nalazi se na 9 km od turističkog centra Zlatibora, na nadmorskoj visini 1.100- 1.490 metara. То je najveće skijalište na Zlatiboru. Na skijalištu postoji 5 staza/ Ribnica, Tornik, Čigota, Zmajevac, Stankova ravan.
– Stopića pećina nalazi se na severoistočnoj strani Zlatibora, na 19 km od centra Zlatibora. Njeni najatraktivniji elementi su, ulazni otvor, siparska kuća “ Pseće groblje“, vodopad “ izvor života“, niz bigrenih kada. 
– Vodopad u Gostilju udalen je svega 25 km od turističkog centra Zlatibora. Voda se obrušava sa 20 m visoke krečnjačke litice i formira se u vodopad.
– Muzej Staro selo Sirogojno udaljeno je od centra Zlatibora 26 km. Muzej svedoči o kulturi stanovanja pre više od 100 godina. Tu su i stara zlatiborska jela i smeštaj u konacima.
– Dino i Avantura park nalaze se u samom srcu Zlatibora, na površini od 6 hektara.

Cena smeštaja

Cena najma Ljubičastog apartmana na Zlatiboru u vansezoni iznosi 30 eura po noćenju.
Cena smeštaja u sezoni staje 35-40 eura po danu/ noćenju.

Kontakt :