Početna » Smeštaj Obudojevica 1 na Zlatiboru

Smeštaj Obudojevica 1 na Zlatiboru

Smeštaj na Zlatiboru Obudojevica 1

Smeštaj Obudojevica 1 na Zlatiboru je prelepa vila koja se nalazi na nepunih 5 minuta lagane šetnje do cetra Zlatibora, hotela Mona i jezera.
 
Vila je potpuno nova i moderno opremljena. U sklopu vile se nalazi nekoliko apartmana (studiji za 2-3 osobe, apartman sa odvojenom spavaćom i dnevnom sobom kao i apartman sa dve odvojene sobe i dnevnim boravkom). Svaki od ovih apartmana ima potpuno opremljenu kihinju (šporet sa pločom, frižider kao i svo neophodno posuđe).
 
Svaki apartman poseduje LCD-TV, Internet, kablovsku kao i posteljinu, peškire i higijenski set.
 

Apartman sa spavaćom sobom se nalazi u prizemlju tako da ima svoj izlaz na terasu koja poseduje baštenski set, a ostali apartmani su na spratu i takođe imaju svoje terase sa kojih se pruža prelepi pogled na Zlatibor. Gostima vile na Obudojevici 1 na Zlatiboru je na raspolaganju parking.

 

Cena smeštaja

  • Cena apartmana sa 2 spavaće sobe iznosi od 40 do 50 eura po danu
  • Cena studia za 2 osobe iznosi od 25 do 30 eura
  • Cena apartmana sa spavaćom sobom za 4 osobe iznosi od 30 do 35 eura po danu.
  • Moguć dogovor za veći broj noćenja
Zlatibor
– Ski centrar Tornik nalazi se na 9 km od turističkog centra Zlatibora, na nadmorskoj visini 1.100- 1.490 metara. То je najveće skijalište na Zlatiboru. Na skijalištu postoji 5 staza/ Ribnica, Tornik, Čigota, Zmajevac, Stankova ravan.
– Stopića pećina nalazi se na severoistočnoj strani Zlatibora, na 19 km od centra Zlatibora. Njeni najatraktivniji elementi su, ulazni otvor, siparska kuća “ Pseće groblje“, vodopad “ izvor života“, niz bigrenih kada. 
– Vodopad u Gostilju udalen je svega 25 km od turističkog centra Zlatibora. Voda se obrušava sa 20 m visoke krečnjačke litice i formira se u vodopad.
– Muzej Staro selo Sirogojno udaljeno je od centra Zlatibora 26 km. Muzej svedoči o kulturi stanovanja pre više od 100 godina. Tu su i stara zlatiborska jela i smeštaj u konacima.
– Dino i Avantura park nalaze se u samom srcu Zlatibora, na površini od 6 hektara.

Kontakt informacije

Smeštaj Obudojevica 1 na Zlatiboru

Cena iznosi od 40 do 50 eura po danu.
Cena iznosi od 25 do 30 eura.

Cena iznosi od 30-35 eura po danu.

Cena iznosi od 40 do 50 eura po danu.
Cena iznosi od 25 do 30 eura.

Cena iznosi od 30-35 eura po danu.