Početna » Smeštaj Obudojevica 2 na Zlatiboru

Smeštaj Obudojevica 2 na Zlatiboru

Smeštaj na Zlatiboru Obudojevica 2

Smeštaj Obudojevica 2 na Zlatiboru se nalazi na naselju Obudojevica, udaljena svega 150 metara od centra Zlatibora, autobuske stanice i jezera. Ova moderna vila poseduje četiri smeštajne jedinice, od toga dva studija koji mogu da ugoste 2-3 osobe i dva apartmana sa odvojenom spavaćom i dnevnom sobom za četiri osobe.
Dva apartmana se nalaze u prizemlju i imaju svoj izlaz na tersu koji ima baštenski set koji je idealan za odmor posle duge šetnje po Zlatiboru, a dva apartmana se nalaze na spratu i imaju svoje balkone sa prelepim pogledom na ovu planinu. U sklopu vile nalazi se letnjikovac koji je okružen raznim zelenilom tako da gosti mogu da uživaju u tom ambijentu.

Vila nije daleko od centra tako da gosti koji posete ovaj smeštaj na Zlatiboru mogu da uživaju u svim dešavanjima na samom centru (šetnja do jezera, kafića,restorana i raznih staza za šetanje i opuštanje od svakodnevnih obaveza i briga.

Vila poseduje: internet, kablovsku, LCD-TV, potpuno opremljnu kuhinju (šporet sa dve ringle, frižider kao i svo portebno posuđe) kupatilo (neki od apartmana imaju hidromasažnu tuš kabinu), centralno grejanje, parking koji se nalazi ispred vile.

Cena smeštaja

Apartmani sa odvojenom spavaćom sobom za 4 osobe iznose:
U sezoni (decembar, januar,februar kao i jun, jul ,avgust) iznosi 35 eura po danu (30 eura za boravak duži od 7 noćenja),

Vansezona -27 eura po danu po apartmanu (25 eura za boravak duži od 7 noćenja).

Studio apartmani za 2-3 osobe iznose:
U sezoni -od 25 do 30 eura ( u zavisnosti od broja dana tj.noćenja)
Vansezona -od 22 do 25 eura (cena zavisi od dužine boravka).
Cene se menjaju za Novu godinu, 1.maj i druge praznike

Kontakt informacije

Smeštaj Obudojevica 2 na Zlatiboru

Studio koji se nalazi u prizemlju
 
Studio koji se nalazi na prvom spratu
 

Apartman sa sobom u prizemlju

 

Apartman na spratu, poseduje terasu i hidromasažnu tuš kabinu