Početna » Smeštaj Ružica 2 na Zlatiboru

Smeštaj Ružica 2 na Zlatiboru

Smeštaj na Zlatiboru Ružica 2

Smeštaj Ružica 2 na Zlatiboru se nalazi na samom centru Zlatibora, u novoizgađenom objektu, tačnije u Rujanskoj ulici. Smeštaj gostima nudi:internet, kablovsku, lcd-tv, terasu, grejanje na struju. Apartman ima odvojenu spavaću sobu u kojoj se nalazi francuski ležaj i dnevnu sobu sa ugaonom garniturom, tako da je apartman pogodan za četiri osobe. Kuhinja je potpuno opremljena (frižider sa frizom, šporet sa rernom, kao i svo neophodno posuđe). 

Na konfornoj terasi se nalazi baštenski set, tako da gosti mogu da uživaju u prelepom pogledu na ceo Zlatibor. Apartman se nalazi u prizemlju. Gostima je obezbeđen parking.

Cena smeštaja

Cena u zimskom periodu je 55 eura po danu
a u letnjem periodu 45 eura po danu.

Zlatibor
– Ski centrar Tornik nalazi se na 9 km od turističkog centra Zlatibora, na nadmorskoj visini 1.100- 1.490 metara. То je najveće skijalište na Zlatiboru. Na skijalištu postoji 5 staza/ Ribnica, Tornik, Čigota, Zmajevac, Stankova ravan.
– Stopića pećina nalazi se na severoistočnoj strani Zlatibora, na 19 km od centra Zlatibora. Njeni najatraktivniji elementi su, ulazni otvor, siparska kuća “ Pseće groblje“, vodopad “ izvor života“, niz bigrenih kada. 
– Vodopad u Gostilju udalen je svega 25 km od turističkog centra Zlatibora. Voda se obrušava sa 20 m visoke krečnjačke litice i formira se u vodopad.
– Muzej Staro selo Sirogojno udaljeno je od centra Zlatibora 26 km. Muzej svedoči o kulturi stanovanja pre više od 100 godina. Tu su i stara zlatiborska jela i smeštaj u konacima.
– Dino i Avantura park nalaze se u samom srcu Zlatibora, na površini od 6 hektara.
– Vidikovac Obadovo Brdo od centra Zlatibora udaljen je 6 km. Nalazi se na nadmorskoj visini od 1100 – 1400 metara. Sa vidikovca pruža se nesvakidašnji pogled na padine Tare, Mokre Gore…

Kontakt informacije

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *