Početna » Smeštaj Amando na Zlatiboru

Smeštaj Amando na Zlatiboru

Smeštaj na Zlatiboru Amando

Smeštaj Amando na Zlatiboru nalaze se nedaleko od samog centra, šetališta, restorana. Smeštaj se nalazi u ulici Jovanke Jeftanović u naselju Rujno. Smeštaj Amando se sastoji od dva luksuzno opremljena apartmana, od kojih svaki može da ugosti 4 osobe.
Svaka smeštajna jedinica poseduje spavaću i dnevnu sobu, kompletno opremljenu kuhinju sa trpezarijom, kupatilo sa tuš kabinom, terasu sa garniturom za sedenje sa koje se pruža pogled na borovu šumu. Oba apartmana se nalaze na 1.spratu manjeg stambenog objekta.

Gostima smeštaja na raspolaganju je, bežični internet, kablovska televizija, lcd tv, posteljina, peškiri, higijenski set i mnoge druge sitnice koje su neophodne za ugodan boravak.
Grejanje u ovim moderno opremljenim apartmanima je na struju/ norveški radijatori.
Gostima je obezbeđeno parking mesto ispred same vile.

Cena smeštaja

Od 1.septembra – 25.decembra cena najma apartmana iznosi 25 eura po noćenju.
Od 25. decembra – 1.marta cena apartmana iznosi 30 eura.
Od 1.marta – 1.jula apartman staje 25 eura po danu/ noćenju.
Od 1.jula – 1.septembra apartman iznosi 30 eura.
Cene apartmana Amando na Zlatiboru se menjaju za vreme novogodišnjih praznika, 1.maja i sl.
Moguć dogovor za veći broj dana. Toplo preporučujemo ove apartmane.

Zlatibor
– Ski centrar Tornik nalazi se na 9 km od turističkog centra Zlatibora, na nadmorskoj visini 1.100- 1.490 metara. То je najveće skijalište na Zlatiboru. Na skijalištu postoji 5 staza/ Ribnica, Tornik, Čigota, Zmajevac, Stankova ravan.
– Stopića pećina nalazi se na severoistočnoj strani Zlatibora, na 19 km od centra Zlatibora. Njeni najatraktivniji elementi su, ulazni otvor, siparska kuća “ Pseće groblje“, vodopad “ izvor života“, niz bigrenih kada. 
– Vodopad u Gostilju udalen je svega 25 km od turističkog centra Zlatibora. Voda se obrušava sa 20 m visoke krečnjačke litice i formira se u vodopad.
– Dino i Avantura park nalaze se u samom srcu Zlatibora, na površini od 6 hektara.

Kontakt informacije

Smeštaj Amando na Zlatiboru

Apartman sa odvojenom spavaćom sobom za 4 osobe