Početna » Smeštaj Ana na Zlatiboru

Smeštaj Ana na Zlatiboru

Smeštaj na Zlatiboru Ana

Smeštaj Ana na Zlatiboru nalazi se u naselju 25,maj u ulici Nikole Automanovića. Smeštaj je od centra Zlatibora, autobuske stanice, adrenalin i dino parka, pijace, šetališta, restorana udaljen oko 700 metara.
Smeštaj se sastoji od nekoliko različitih apartmana, studio apartmana za 2-3 osobe, apartmani sa spavaćom sobom za 4 osobe, dupleks apartmana za 5-6 osoba. Svaka smeštajna jedinica poseduje balkon terasu.

Gostima smeštaja Ana na raspolaganju je, internet, kablovska televizija, lcd tv, posteljina, peškiri, toaletni set, maksimalno opremljena kuhinja, kupatilo sa tuš kabinom, trpezarija sa stolom i stolicama.
Grejanje u smeštaju je centralno. Ovi lepo opremljeni apartmani poseduju balkon terase sa garniturama za sedenje, tako da se gosti posle dugih šetnji po Zlatiboru mogu odmoriti u prijatnom ambijentu i čistom vazduhu,udaljeni od buke i gužve a opet blizu centra kao i svih dešavanja na Zlatiboru.

Cena smeštaja

Cena smeštaja Ana na Zlatiboru je na upit.

Zlatibor
– Ski centrar Tornik nalazi se na 9 km od turističkog centra Zlatibora, na nadmorskoj visini 1.100- 1.490 metara. То je najveće skijalište na Zlatiboru. Na skijalištu postoji 5 staza/ Ribnica, Tornik, Čigota, Zmajevac, Stankova ravan.
– Stopića pećina nalazi se na severoistočnoj strani Zlatibora, na 19 km od centra Zlatibora. Njeni najatraktivniji elementi su, ulazni otvor, siparska kuća “ Pseće groblje“, vodopad “ izvor života“, niz bigrenih kada. 
– Vodopad u Gostilju udalen je svega 25 km od turističkog centra Zlatibora. Voda se obrušava sa 20 m visoke krečnjačke litice i formira se u vodopad.
– Muzej Staro selo Sirogojno udaljeno je od centra Zlatibora 26 km. Muzej svedoči o kulturi stanovanja pre više od 100 godina. Tu su i stara zlatiborska jela i smeštaj u konacima.
– Dino i Avantura park nalaze se u samom srcu Zlatibora, na površini od 6 hektara.
– Vidikovac Obadovo Brdo od centra Zlatibora udaljen je 6 km. Nalazi se na nadmorskoj visini od 1100 – 1400 metara. Sa vidikovca pruža se nesvakidašnji pogled na padine Tare, Mokre Gore…

Kontakt informacije

Smeštaj Ana na Zlatiboru