Početna » Smeštaj Arabel na Zlatiboru

Smeštaj Arabel na Zlatiboru

Smeštaj na Zlatiboru Arabel

Smeštaj Arabel na Zlatiboru se nalazi u blizini Crkve, u Svetogorskoj ulici. Smeštaj je od centra Zlatibora, restorana, šetališta, marketa udaljen oko 200 metara ili nekoliko minuta šetnje. Apartman se nalazi na 1.spratu stambenog objekta koji je dizajniran u modernom planinskom stilu.

Smeštaj Arabel na Zlatiboru poseduje odvojenu spavaću sobu sa komfornim francuskim krevetom, dnevnu sobu sa ugaonom garniturom koja se razvlači, maksimalno opremljenu kuhinju sa svim pratećim elementima, trpezariju, kupatilo sa tuš kabinom.
Pored svega navedenog gostima smeštaja na raspolaganju je, internet, kablovska televizija, lcd tv, posteljina, peškiri, toaletni set. Grejanje u apartmanu je na struju/ radijatori.

Apartman takođe ima prelepu terasu sa garniturom za sedenje sa koje se pruža nesvakidašnji pogled na borovu šumu.
Gostima smeštaja Arabel na Zlatiboru obezbeđeno je parking mesto.

Cena smeštaja

Cena najma apartmana u vansezoni iznosi 35 eura po noćenju.
Cena smeštaja u sezoni iznosi 40 eura po noćenju.

Zlatibor
– Ski centrar Tornik nalazi se na 9 km od turističkog centra Zlatibora, na nadmorskoj visini 1.100- 1.490 metara. То je najveće skijalište na Zlatiboru. Na skijalištu postoji 5 staza/ Ribnica, Tornik, Čigota, Zmajevac, Stankova ravan.
– Stopića pećina nalazi se na severoistočnoj strani Zlatibora, na 19 km od centra Zlatibora. Njeni najatraktivniji elementi su, ulazni otvor, siparska kuća “ Pseće groblje“, vodopad “ izvor života“, niz bigrenih kada. 
– Vodopad u Gostilju udalen je svega 25 km od turističkog centra Zlatibora. Voda se obrušava sa 20 m visoke krečnjačke litice i formira se u vodopad.
– Muzej Staro selo Sirogojno udaljeno je od centra Zlatibora 26 km. Muzej svedoči o kulturi stanovanja pre više od 100 godina. Tu su i stara zlatiborska jela i smeštaj u konacima.
– Dino i Avantura park nalaze se u samom srcu Zlatibora, na površini od 6 hektara.

Kontakt informacije

Smeštaj Arabel na Zlatiboru

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *