Početna » Smeštaj Atelje na Zlatiboru

Smeštaj Atelje na Zlatiboru

Smeštaj na Zlatiboru Atelje

Smeštaj Atelje na Zlatiboru udaljen je od centra svega 100 metara, tačnije u Rujanskoj ulici. Vila se nalazi naspram gondole, neposredno pored skijališta Obudojevica. Posebna pogodnost je neposredna blizina keteringa Talija, tako da će gosti koji se odluče za ovaj smeštaj moći da uživaju u pravoj zlatiborskoj hrani. Smeštaj poseduje komfornu terasu sa garniturom za sedenje sa koje su pruža predivan pogled na skijalište.

Ovaj moderno opremljen dupleks apartman moze da ugosti 5-6 osoba.
Smeštaj poseduje:
* potpuno opremljenu kuhinju
* kupatilo sa tuš kabinom
* peškire
* posteljinu
* toaletni pribor
* običnu tv
* lcd tv.
Grejanje u apartmanu  je centralno.
Gostima je na raspolaganju letnjikovac sa garniturom za sedenje.
Vila ima obezbeđen parking.

Cena smeštaja

Cena najma apartman u vansezono iznosi 30 eura po noćenju.
Cena smeštaja u sezoni iznosi 40 eura po danu/ noćenju.

Zlatibor
– Ski centrar Tornik nalazi se na 9 km od turističkog centra Zlatibora, na nadmorskoj visini 1.100- 1.490 metara. То je najveće skijalište na Zlatiboru. Na skijalištu postoji 5 staza/ Ribnica, Tornik, Čigota, Zmajevac, Stankova ravan.
– Stopića pećina nalazi se na severoistočnoj strani Zlatibora, na 19 km od centra Zlatibora. Njeni najatraktivniji elementi su, ulazni otvor, siparska kuća “ Pseće groblje“, vodopad “ izvor života“, niz bigrenih kada. 
– Vodopad u Gostilju udalen je svega 25 km od turističkog centra Zlatibora. Voda se obrušava sa 20 m visoke krečnjačke litice i formira se u vodopad.
– Dino i Avantura park nalaze se u samom srcu Zlatibora, na površini od 6 hektara.
– Vidikovac Obadovo Brdo od centra Zlatibora udaljen je 6 km. Nalazi se na nadmorskoj visini od 1100 – 1400 metara. Sa vidikovca pruža se nesvakidašnji pogled na padine Tare, Mokre Gore…

Kontakt informacije

Smeštaj Atelje na Zlatiboru