Početna » Smeštaj Dragica na Zlatiboru

Smeštaj Dragica na Zlatiboru

Smeštaj na Zlatiboru Dragica

Smeštaj Dragica na Zlatiboru se nalazi u naselju Obudojevica. Udaljena je od centra Zlatibora oko 300 metara. Smeštaj poseduje nekoliko apartmana od kojim su sedam studio apartmani za 3-4 osobe a jedan je sa odvojenom spavaćom sobom i dnevnim boravkom za 5-6 osoba. Svaki apartman u ovoj vili  ima terasu sa baštenskim setom.

Smeštaj poseduje: kablovsku tv, internet, lcd tv, potpuno opremljenu kuhinju, kupatilo sa tuš kabinom (apartman sa odvojenom spavaćom sobom poseduje đakuzi kadu), peškire, posteljinu, higijenski set, centralno grejanje.

Gostima apartmana Dragica na Zlatiboru  na raspolaganju je prelepo dvorište puno zelenila kao i garniture za sedenje na kojima mogu da se odmore nakon dugih šetnji po Zlatiboru.
Gostima je obezbeđen parking.

Cena smeštaja

Cene studio apartmana za 3-4 osobe :
VANSEZONA-20 eura po danu
SEZONA-25 eura po danu
Cena apartmana sa odvojenom spavaćom i dnevnom sobom :
VANSEZONA-30 eura po danu
SEZONA-35 eura po danu.
CENE SE MOGU KORIGOVATI AKO SE OSTAJE VEĆI BROJ NOĆENJA

Zlatibor
– Ski centrar Tornik nalazi se na 9 km od turističkog centra Zlatibora, na nadmorskoj visini 1.100- 1.490 metara. То je najveće skijalište na Zlatiboru. Na skijalištu postoji 5 staza/ Ribnica, Tornik, Čigota, Zmajevac, Stankova ravan.
– Stopića pećina nalazi se na severoistočnoj strani Zlatibora, na 19 km od centra Zlatibora. Njeni najatraktivniji elementi su, ulazni otvor, siparska kuća “ Pseće groblje“, vodopad “ izvor života“, niz bigrenih kada. 
– Vodopad u Gostilju udalen je svega 25 km od turističkog centra Zlatibora. Voda se obrušava sa 20 m visoke krečnjačke litice i formira se u vodopad.
– Dino i Avantura park nalaze se u samom srcu Zlatibora, na površini od 6 hektara.
– Vidikovac Obadovo Brdo od centra Zlatibora udaljen je 6 km. Nalazi se na nadmorskoj visini od 1100 – 1400 metara. Sa vidikovca pruža se nesvakidašnji pogled na padine Tare, Mokre Gore…

Kontakt informacije

Smeštaj Dragica na Zlatiboru