Početna » Smeštaj Fenix lux na Zlatiboru

Smeštaj Fenix lux na Zlatiboru

Smeštaj na Zlatiboru Fenix lux

Smeštaj Fenix lux na Zlatiboru nalazi se u ulici Zelenkada. Od centra Zlatibora, dino parka, adrenalin parka, restorana, šetališta smeštaj je udaljen oko 300 metara ili par minuta lagane šetnje.

Apartman Fenix lux na Zlatiboru poseduje odvojenu spavaću sobu sa komfornim francuskim krevetom, dnevnu sobu sa dve fotelje na razvlačenje, kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo sa tuš kabinom. Smeštaj se nalazi na 3.spratu manjeg stambenog objekta.

Gostima apartmana na raspolaganju je, bežični internet, kablovska televizija, lcd tv , posteljina, peškiri, higijenski set.
Grejanje u apartmanu Fenix lux na Zlatiboru je na struju/ radijatori.
Gostima smeštaja obezbeđeno je parking mesto.

Cena smeštaja

Cena studio apartmana za 2-3 osobe iznosi 25-30 eura.
Cena apartmana sa odvojenom spavaćom sobom za 4 osobe iznosi 25-35 eura.
Cene se menjaju za Novu godinu, 1.maj i sl.

Zlatibor
– Ski centrar Tornik nalazi se na 9 km od turističkog centra Zlatibora, na nadmorskoj visini 1.100- 1.490 metara. То je najveće skijalište na Zlatiboru. Na skijalištu postoji 5 staza/ Ribnica, Tornik, Čigota, Zmajevac, Stankova ravan.
– Stopića pećina nalazi se na severoistočnoj strani Zlatibora, na 19 km od centra Zlatibora. Njeni najatraktivniji elementi su, ulazni otvor, siparska kuća “ Pseće groblje“, vodopad “ izvor života“, niz bigrenih kada. 
– Vodopad u Gostilju udalen je svega 25 km od turističkog centra Zlatibora. Voda se obrušava sa 20 m visoke krečnjačke litice i formira se u vodopad.
– Dino i Avantura park nalaze se u samom srcu Zlatibora, na površini od 6 hektara.
– Vidikovac Obadovo Brdo od centra Zlatibora udaljen je 6 km. Nalazi se na nadmorskoj visini od 1100 – 1400 metara. Sa vidikovca pruža se nesvakidašnji pogled na padine Tare, Mokre Gore…

Kontakt informacije

Smeštaj Fenix lux na Zlatiboru