Početna » Smeštaj Gernika na Zlatiboru

Smeštaj Gernika na Zlatiboru

Smeštaj na Zlatiboru Gernika

Smeštaj Gernika na Zlatiboru udaljen je svega par minuta lagane šetnje od samog centra, preciznije u ulici Jovanke Jeftanović. Smeštaj se nalazi u prizemlju, tako da je pogodan za porodice sa malom decom kao i za starije osobe. Apartman može da ugosti 4 osobe.

Smeštaj Gernika na Zlatiboru poseduje spavaću sobu sa komfornim francuskim krevetom, dnevnu sobu sa velikom ugaonom garniturom, kompletno opremljenu kuhinju, trpezariju, kupatilo sa hidromasažnom tuš kabinom, tersu sa baštenskim setom.

Gostima smeštaja na raspolaganju je, internet, kablovska televizija, lcd tv, posteljina, peškiri, higijenski set.
Grejanje u ovom moderno opremljenom apartmanu na Zlatiboru je na struju/ radijatori.
Gostima je obezbeđeno parking mesto.

Cena smeštaja

Cena najma apartmana u grejnoj sezoni iznosi 30 eura po danu/ noćenju.
Cena smeštaja u letnjoj sezoni staje 25 eura po noćenju.
Cena smeštaja za Novu godinu iznosi 80 eura po apartmanu.

Zlatibor
– Ski centrar Tornik nalazi se na 9 km od turističkog centra Zlatibora, na nadmorskoj visini 1.100- 1.490 metara. То je najveće skijalište na Zlatiboru. Na skijalištu postoji 5 staza/ Ribnica, Tornik, Čigota, Zmajevac, Stankova ravan.
– Stopića pećina nalazi se na severoistočnoj strani Zlatibora, na 19 km od centra Zlatibora. Njeni najatraktivniji elementi su, ulazni otvor, siparska kuća “ Pseće groblje“, vodopad “ izvor života“, niz bigrenih kada. 
– Vodopad u Gostilju udalen je svega 25 km od turističkog centra Zlatibora. Voda se obrušava sa 20 m visoke krečnjačke litice i formira se u vodopad.
– Muzej Staro selo Sirogojno udaljeno je od centra Zlatibora 26 km. Muzej svedoči o kulturi stanovanja pre više od 100 godina. Tu su i stara zlatiborska jela i smeštaj u konacima.
– Dino i Avantura park nalaze se u samom srcu Zlatibora, na površini od 6 hektara.

Kontakt informacije