Početna » Hotel Buket na Zlatiboru

Hotel Buket na Zlatiboru

Smeštaj na Zlatiboru Hotel Buket

Hotel Buket na Zlatiboru ima kategoriju četiri zvezdice. Smeštaj se nalazi u ulici Strahinje Popovića. Hotel poseduje 55 apartmana i 28 soba za smeštaj, kao i niz drugih neophodnih pratećih sadržaja. Hotel je moderno uređen, po poslednjim standardima.

Nalazi se u najmirnijem delu Zlatibora, ušuškan borovom šumom i tišinom, a u neposrednoj blizini samog centra Zlatibora.. Od Kraljevog trga Hotel Buket je na svega 300 metara ili nekoliko minuta laganog hoda.
Hotel Buket se nalazi u neposrednoj blizini Dino parka – koji je mali raj za najmlađe. S obzirom na to da se nalazi na trasi pešačke staze koja vodi do spomenika hotel Buket na Zlatiboru je idealno mesto sa boravak svih onih koji uživaju u pešačenju.

Blizina sportskih terena, kao i moderne dvorane u okviru Sportsko-turističkog centra “Zlatibor“, svim sportistima smeštenim u Hotelu Buket nudi uslove za vrhunske pripreme. A kongresna sala hotela i prateći prostori idealni su za učesnike stručnih skupova, kongresa i seminara.
 Sve  sobe  hotela imaju pogled na borovu šumu, kakav i priliči zlatiborskom ambijentu. Velnes centar je veličine 800 kvadrata, sa dva bazena od kojih je jedan plivački (23 sa osam metara), drugi nepravilnog oblika sa slanom vodom, prostranim đakuzijem koji je idealan za čak12 osoba, finskom saunom i bio saunom, slanom sobom, parnim kupatilom, sobama za masažu, četiri tepidarijuma, vodenim krevetom za masažu.

 Restoran koji se nalazi u okviru hotela Buket na Zlatiboru ima 150 mesta, a tu su i lobi bar, dečja igraonica, kongresna sala. Hotel takođe poseduje dve prelepe i velike terase, od kojih se jedna nalazi u hotelskom delu, druga u kongresnom delu. Hotel Buket je opremljen i savremenom teretanom. Parking mesto je obezbeđeno ispred samog hotela, u  okviru hotela je podzemna garaža.

Sve preporuke za hotel Buket na Zlatiboru.

Cena smeštaja

SOBE

STD 1/2 

COMF 1/2 

STD 1/1

7.700,00 RSD 

8.100,00 RSD

9.740,00 RSD

 

APARTMANI

STD 1/3

COMF 1/3

BUKET 1/3

8.750,00 RSD

9.150,00 RSD

9.750,00 RSD

 • Cene su izražene po osobi dnevno na bazi usluge polupansiona
 • SPA centar (zatvoreni bazeni, hidromasažna kada, tople klupe, slana soba, parno kupatilo, finska i bio sauna), kao i fitness centar su uključeni u cenu smeštaja.
 • Deca uzrasta do 12 godina, mogu koristiti usluge Wellness & SPA centra do 18 časova. 
 • Cena usluge noćenja sa doručkom se umanjuje za 700 RSD.
 • Pomoćni ležaj se plaća 50% od pune cene.
 • Treća i četvrta odrasla osoba u apartmanima plaćaju 70% od pune cene.
 • Ukoliko u apartmanu boravi jedna osoba cena se uvećava 70%.
 • Pansionski obroci se služe sa izložbenog stola ukoliko u hotelu boravi više od 10 gostiju. U suprotnom gost bira obrok na bazi ankete.
 • Za decu do 7 godina u pratnji dve odrasle osobe ne plaća se smeštaj, dok deca uzrasta od 7 do 12 godina plaćaju doplatu od 2.400,00 RSD dnevno za uslugu noćenje sa doručkom, odnosno 2.750,00 RSD za uslugu polupansiona. Pratilac je dužan da recepcioneru prezentuje zdravstvenu knjižicu ili pasoš deteta.
 • Za garantovanu rezervaciju potrebno je uplatiti minimum 30% avansa od ukupnog iznosa u roku koji se dogovori sa recepcijom, a ostatak do dolaska ili u samom hotelu.
 • U slučaju nepojavljivanja, otkazivanja ili skraćenja boravka gosta hotel zadržava pravo naplate u skladu sa svojom poslovnom politikom.
 • Mogućnost plaćanja gotovinom i platnim karticama VISA, MASTER, MAESTRO I DINA
 • Boravišna taksa u iznosu od 120,00 RSD po osobi dnevno nije uključena u cenu.
 • Osiguranje u iznosu od 15,00 RSD po osobi dnevno nije uključena u cenu.
 • Za decu od 7 do 15 godina plaća se boravišna taksa u iznosu od 60,00 RSD dnevno.
 • Plaćanje hotelskih usluga gotovinom na recepciji hotela vrši se isključivo u dinarima (RSD).
 • Devizne uplate na tekući račun obračunavaju se prema srednjem kursu NBS-e na dan uplate.
 • Zadržavamo pravo promene objavljenih cena i ostalih uslova prodaje.
 • Za boravak od 5 noćenja i duže odobravamo 10% popusta, dok za boravak od 8 noćenja i duže odobravamo popust od 15%.
 • Navedene cene su cene sa uračunatim PDV-om.
 • Boravišna taksa nije uključena u navedene cene.
 • Deca od 0 – 7 godina u pratnji 2 odrasle osobe, ne plaćaju smeštaj.
 • Doplata za partking u garaži iznosi 500 RSD.

Šta posetiti na Zlatiboru

Zlatibor je gradsko naselje u Srbiji u opštini Čajetina u Zlatiborskom okrugu. Klima na Zlatiboru je alpska i subalpska.
– Ski centrar Tornik nalazi se na 9 km od turističkog centra Zlatibora, na nadmorskoj visini 1.100- 1.490 metara. То je najveće skijalište na Zlatiboru. Na skijalištu postoji 5 staza/ Ribnica, Tornik, Čigota, Zmajevac, Stankova ravan.
– Stopića pećina nalazi se na severoistočnoj strani Zlatibora, na 19 km od centra Zlatibora. Njeni najatraktivniji elementi su, ulazni otvor, siparska kuća “ Pseće groblje“, vodopad “ izvor života“, niz bigrenih kada. 
– Vodopad u Gostilju udalen je svega 25 km od turističkog centra Zlatibora. Voda se obrušava sa 20 m visoke krečnjačke litice i formira se u vodopad.
– Muzej Staro selo Sirogojno udaljeno je od centra Zlatibora 26 km. Muzej svedoči o kulturi stanovanja pre više od 100 godina. Tu su i stara zlatiborska jela i smeštaj u konacima.
– Dino i Avantura park nalaze se u samom srcu Zlatibora, na površini od 6 hektara.
– Vidikovac Obadovo Brdo od centra Zlatibora udaljen je 6 km. Nalazi se na nadmorskoj visini od 1100 – 1400 metara. Sa vidikovca pruža se nesvakidašnji pogled na padine Tare, Mokre Gore…
– Kraljeva česma izgrađena je u znak sećanja na kralja Srbije Aleksandra 1.Obrenovića. Spomenik Miladinu Pećinaru, akademiku i velikanu moderne hidrotehnike u Srbiji, narod Zlatibora odužio se tako što je podigao spomen bistu pored Kraljeve česme.

Kontakt informacije

3 thoughts on “Hotel Buket na Zlatiboru”

 1. Lep apartman u još lepšoj prirodi.Sve je bilo kako je dogovoreno ,gazde su vrlo ljubazni ljudi i uvek su na usluzi.Kamalj je deo Zlatibora koji je još pošdedjen od gradjevinaca ,još uvek ima zlatiborskih borova.Apartman je vrlo lep i udoban ,tako da smo uživali nekoliko dana u ovom prelepom ambijentu. Snežana

 2. Apartman se nalazi u nasekju Kamalj blizu instituta Čigota.Okruženje je predivno u borovoj šumi. Smestaj je idealan za porodicu od 4 člana.Apartman je u potpunosti opremljen ,tako da imate sve što vam je potrebno za boravak na Zlatiboru.Pozdfrav za ljubazne domaćine od porodice Ivković

 3. Savršen apartman za odmor u predivnom okolišu.Apartman je potpuno nov ,mi smo bili prvi gosti i nadam se da ćemo i u buduće dolaziti. Verica

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *