Početna » Smeštaj Igor lux na Zlatiboru

Smeštaj Igor lux na Zlatiboru

Smeštaj na Zlatiboru Igor lux

Smeštaj Igor lux na Zlatiboru nalazi se u Vijogorskoj ulici, na svega nekoliko minuta od svih dešavanja na Zlatiboru. Smeštaj se nalazi na 1.spratu stambenog objekta. Ovaj potpuno nov i moderno opremljen apartman može da ugosti 2-3 osobe.

Smeštaj poseduje potpuno opremljenu kuhinju, trpezariju sa stolom i stolicama, kupatilo sa tuš kabinom, balkon terasu sa garniturom za sedenje sa koje se pruža pogled na ceo Zlatibor.

Gostima apartmana Igor lux na raspolaganju je, internet, kablovska televizija, lcd tv, posteljina, peškiri, papuče, toaletni set i mnoge druge sitnice.
Grejanje u studio apartmanu je na struju/ norveški radijatori.
Gostima je obezbeđeno parking mesto.

Cena smeštaja

Cena najma studio apartmana za 2-3 osobe u vansezoni iznosi 25 eura po noćenju.
Cena smeštaja u sezoni iznosi 30 eura po noćenju.
Cena se menja za vreme novogodišnjih praznika, 1.maja i sl.

Zlatibor
– Ski centrar Tornik nalazi se na 9 km od turističkog centra Zlatibora, na nadmorskoj visini 1.100- 1.490 metara. То je najveće skijalište na Zlatiboru. Na skijalištu postoji 5 staza/ Ribnica, Tornik, Čigota, Zmajevac, Stankova ravan.
– Stopića pećina nalazi se na severoistočnoj strani Zlatibora, na 19 km od centra Zlatibora. Njeni najatraktivniji elementi su, ulazni otvor, siparska kuća “ Pseće groblje“, vodopad “ izvor života“, niz bigrenih kada. 
– Vodopad u Gostilju udalen je svega 25 km od turističkog centra Zlatibora. Voda se obrušava sa 20 m visoke krečnjačke litice i formira se u vodopad.
– Muzej Staro selo Sirogojno udaljeno je od centra Zlatibora 26 km. Muzej svedoči o kulturi stanovanja pre više od 100 godina. Tu su i stara zlatiborska jela i smeštaj u konacima.
– Dino i Avantura park nalaze se u samom srcu Zlatibora, na površini od 6 hektara.

Kontakt informacije