Početna » Smeštaj Ivan na Zlatiboru

Smeštaj Ivan na Zlatiboru

Smeštaj na Zlatiboru Ivan

Smeštaj Ivan na Zlatiboru se nalazi  u najlepšem delu Zlatibora, a to je naselje Kamalj. Ako želite da pobegnete u pravu oazu mira a opet budete u blizini svih dešavanja na Zlatiboru onda je ovo naselje pravo mesto za vas. Ovo predivno naselje krasi borova šuma kao i mnoge staze za šetanje. Apartman je od centra Zlatibora udaljen od oko 500 metara ili desetak minuta šetnje do jezera i šetališta .

Smeštaj je okružen borovom šumom što gostima pruža posebno uživanje i potpuni odmor od svakodnevne gužve u kojoj žive. Pored same vile se nalazi igralište tako da mala deca i omladina mogu da se zabave i učine svoj odmor zanimljivijim. Vila se nalazi u blizini specijalne bolnice Čigota, koja je pravo mesto za one koji imaju problema sa štitnom žlezdom, kao i raznih šetališta koja mogu da služe kako za rekreaciju tako i za one koje vole duge lagane šetnje po ovoj prelepoj planini, Zlatibor.

Ovaj smeštaj na Zlatiboru poseduje:
-potpuno opremljenu kuhinju, šporet sa četiri ringle i rernom, frižider sa frizom,odvojenu spavaću sobu sa francuskim ležajem, dnevnu sobu sa krevetom koji po potrebi može da se razvuče, kupatilo sa kadom, lcd tv u spavaćoj sobi, običan tv u dnevnom boravku.
Grejanje u smeštaju je na struju/ radijatori.
Parking mesto je obezbeđeno  odmah ispred vile.
Oba apartmana se izdaju kao JEDNA CELINA i pogodan je za 4-5 osoba.
Smeštaj se nalazi u prizemlju.
Ispred apartmana se nalazi garnitura za sedenje na kojoj gosti mogu da se opuste u uživaju u čarima naselja Kamalj na Zlatiboru.
Preporučujemo ovaj smeštaj gostima koji su željni odmora, mira i tišine.

Zlatibor
– Ski centrar Tornik nalazi se na 9 km od turističkog centra Zlatibora, na nadmorskoj visini 1.100- 1.490 metara. То je najveće skijalište na Zlatiboru. Na skijalištu postoji 5 staza/ Ribnica, Tornik, Čigota, Zmajevac, Stankova ravan.
– Stopića pećina nalazi se na severoistočnoj strani Zlatibora, na 19 km od centra Zlatibora. Njeni najatraktivniji elementi su, ulazni otvor, siparska kuća “ Pseće groblje“, vodopad “ izvor života“, niz bigrenih kada. 

Cena smeštaja

Cena ovog apartmana zavisi od broja dana i broja gostiju. CENA PO DOGOVORU

Kontakt informacije

Smeštaj Ivan na Zlatiboru

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *