Početna » Smeštaj Jelen na Zlatiboru

Smeštaj Jelen na Zlatiboru

Smeštaj na Zlatiboru Jelen

Smeštaj Jelen na Zlatiboru nalazi se nedaleko od samog centra, šetališta, pijace, preciznije u ulici Breza. Smeštaj se sastoji od sedam moderno opremljenih apartmana i pet soba koje mogu da ugoste 2 osobe. Svaki apartman u vili Jelen na Zlatiboru poseduje maksimalno opremljenu kuhinju, trpezariju sa stolom i stolicama, dnevnu sobu, kupatilo sa tuš kabinom. Sobe poseduje sopstveno kupatilo, tv, telefon.

Gostima apartmana na raspolaganju je: internet, kablovska televizija, lcd tv, posteljina, peškiri, higijenski set. Pored svega navedenog gostima je obezbeđena i kamin sala za druženje.
Grejanje u vili je centralno.
Parking mesto je obezbeđeno ispred same vile.

Cena smeštaja

Cena najma apartmana sa spavaćom sobom :
28.4-3.5 iznosi 32 eura,
3.5-1.7 cena je 26 eura,
1.7-1.9 iznosi 29 eura,
1.9-30.12 cena apartmana staje 24 eura.
Cena apartmana sa dve spavaće sobe iznosi 32-43 eura po noćenju.
Cena sobe iznosi 20-24 eura po danu/ noćenju.

Zlatibor
– Ski centrar Tornik nalazi se na 9 km od turističkog centra Zlatibora, na nadmorskoj visini 1.100- 1.490 metara. То je najveće skijalište na Zlatiboru. Na skijalištu postoji 5 staza/ Ribnica, Tornik, Čigota, Zmajevac, Stankova ravan.
– Stopića pećina nalazi se na severoistočnoj strani Zlatibora, na 19 km od centra Zlatibora. Njeni najatraktivniji elementi su, ulazni otvor, siparska kuća “ Pseće groblje“, vodopad “ izvor života“, niz bigrenih kada. 
– Vodopad u Gostilju udalen je svega 25 km od turističkog centra Zlatibora. Voda se obrušava sa 20 m visoke krečnjačke litice i formira se u vodopad.
– Muzej Staro selo Sirogojno udaljeno je od centra Zlatibora 26 km. Muzej svedoči o kulturi stanovanja pre više od 100 godina. Tu su i stara zlatiborska jela i smeštaj u konacima.
– Dino i Avantura park nalaze se u samom srcu Zlatibora, na površini od 6 hektara.
– Vidikovac Obadovo Brdo od centra Zlatibora udaljen je 6 km. Nalazi se na nadmorskoj visini od 1100 – 1400 metara. Sa vidikovca pruža se nesvakidašnji pogled na padine Tare, Mokre Gore…

Kontakt informacije

Smeštaj Jelen na Zlatiboru