Početna » Smeštaj Vila Kamalj 1 na Zlatiboru

Smeštaj Vila 1 Kamalj na Zlatiboru

Smeštaj na Zlatiboru Vila 1 Kamalj

Smeštaj Vila 1 Kamalj se nalazi na Zlatiboru na najlepšem i najatraktivnijem delu, naselju Kamalj. Smeštaj je udaljen od centra Zlatibora i jezera oko 900 metara. Apartman je okružen borovima tako da gosti mogu da uživaju u lepoti koje im pruža ovo naselje. Smeštaj se sastoji od dnevne i spavaće sobe, moderno opremljene kuhinje (šporet sa pločom i sa rernom) i kupatila. Apartman poseduje kamin koji pruža dodatnu lepotu i romantiku ovom apartmanu kao i finsku saunu i hidomasažnu tuš kabinu za potpuno opuštanje. U spavaćoj sobi se nalazi francuski ležaj, a u dnevnom boravku krevet na razvlačenje.

Smeštaj poseduje intenet, kablovsku, LCD-TV, etažno grejanje i parking ispred vile. Gosti Vile 1 Kamalj na Zlatiboru mogu da uživaju na terasi sa koje se pruža pogled na borovu šumu. Smeštaj se nalazi u prizemlju tako da je pogodan za malu decu kao i za starije osobe.

Smeštaj se nalazi nedaleko od hotela Čigota. Ovu lokaciju još lepšom čine borove šume, lepota netaknute prirode kao i šetalište, koje je najpoznatije (prema spomeniku). Smeštaj se nalazi na nadmorskoj visini od 1000 metara gde se ukrštaju mediteranska i kontinentalana klima. Apartma se nalazi u Jedriličarskoj ulici.

Toplo Vam preporučujemo ovaj smeštaj na Zlatiboru.

Zlatibor je gradsko naselje u Srbiji u opštini Čajetina u Zlatiborskom okrugu. Klima na Zlatiboru je alpska i subalpska.
– Ski centrar Tornik nalazi se na 9 km od turističkog centra Zlatibora, na nadmorskoj visini 1.100- 1.490 metara. То je najveće skijalište na Zlatiboru. Na skijalištu postoji 5 staza/ Ribnica, Tornik, Čigota, Zmajevac, Stankova ravan.
– Stopića pećina nalazi se na severoistočnoj strani Zlatibora, na 19 km od centra Zlatibora. Njeni najatraktivniji elementi su, ulazni otvor, siparska kuća “ Pseće groblje“, vodopad “ izvor života“, niz bigrenih kada. 

Cena smeštaja

Cenovnik za Vilu 1 Kamalj:
od 20.12-20.2 cena smeštaja iznosi 40 eura po danu
od 20.02-20.06 cena najma apartmana staje  30 eura
od 20.06-01.09 apartman iznosi 40 eura
od 01.09-20.12 ovaj apartman se izdaje po ceni od 30 eura.
Cene se ne odnose na praznike.

Kontakt informacije

1 thought on “Smeštaj Vila Kamalj 1 na Zlatiboru”

  1. Pelagija Novković

    Puno četinara u ovom delu Zlatibora.Ašto se tiče smestaja tu nemamo ni jednu zamerku ,samo pohvale. Sauna je odlična za opuštanje .Pelagija

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *