Početna » Smeštaj Kamalj Lux na Zlatiboru

Smeštaj Kamalj Lux na Zlatiboru

Smeštaj na Zlatiboru Kamalj Lux

Smeštaj Kamalj Lux na Zlatiboru nalazi se u naselju Kamalj.  Apartman je od centra Zlatibora, restorana, šetališta i ostalih dešavanja udaljen oko 800 metara.
Ovaj moderno opremljen apartman poseduje spavaću sobu sa francuskim krevetom, dnevnu sobu sa velikom ugaonom garniturom, maksimalno opremljenu kuhinju sa svim pratećim elementima, kupatilo sa tuš kabinom, finsku saunu, balkon terasu sa garniturom za sedenje.
Gostima apartmana Kamalj lux na Zlatiboru na raspolaganju je: bežični internet, kablovska televizija, lcd tv.
Grejanje u apartmanu je na struju/radijatiri. Za one koji vole romantiku tu je i kamin.
Gostima je obezbeđeno parking mesto ispred samog objekta. 

Cena smeštaja

Cena najma apartmana u sezoni iznosi 40 eura po danu/ noćenju. Cena apartmana u vansezoni staje 30 eura po noćenju.

Zlatibor
– Ski centrar Tornik nalazi se na 9 km od turističkog centra Zlatibora, na nadmorskoj visini 1.100- 1.490 metara. То je najveće skijalište na Zlatiboru. Na skijalištu postoji 5 staza/ Ribnica, Tornik, Čigota, Zmajevac, Stankova ravan.
Stopića pećina nalazi se na severoistočnoj strani Zlatibora, na 19 km od centra Zlatibora. Njeni najatraktivniji elementi su, ulazni otvor, siparska kuća “ Pseće groblje“, vodopad “ izvor života“, niz bigrenih kada. 
– Vodopad u Gostilju udalen je svega 25 km od turističkog centra Zlatibora. Voda se obrušava sa 20 m visoke krečnjačke litice i formira se u vodopad.
– Muzej Staro selo Sirogojno udaljeno je od centra Zlatibora 26 km. Muzej svedoči o kulturi stanovanja pre više od 100 godina. Tu su i stara zlatiborska jela i smeštaj u konacima.
– Dino i Avantura park nalaze se u samom srcu Zlatibora, na površini od 6 hektara.
– Vidikovac Obadovo Brdo od centra Zlatibora udaljen je 6 km. Nalazi se na nadmorskoj visini od 1100 – 1400 metara. Sa vidikovca pruža se nesvakidašnji pogled na padine Tare, Mokre Gore…

Kontakt informacije

Smeštaj Kamalj Lux na Zlatiboru

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *