Početna » Smeštaj Kamalj na Zlatiboru

Smeštaj Kamalj na Zlatiboru

Smeštaj na Zlatiboru Kamalj

Smeštaj Kamalj na Zlatiboru nalazi se u istoimenom naselju Kamalj. Smeštaj Kamalj je od centra Zlatibora udaljena svega 500 metara, a od instituta Čigota desetak minuta lagane šetnje. Vila Kamalj na Zlatiboru u svom sastvu poseduje pet potpuno opremljenih apartmana, od kojih su četiri apartmana sa odvojenom spavaćom sobom a jedan je studio koji može da ugosti 2-3 osobe.

Gostima vile na raspolaganju je: bežični internet, tv, maksimalno opremljena kuhinja, kupatilo sa tuš kabinom, posteljina, peškiri, higijenski set i mnoge druge sitnice koje su neophodne za ugodan boravak svakog gosta.

Vila Kamalj na Zlatiboru takođe poseduje prelepo komforno dvorište.
Grejanje u apartmanima je centralno.
Parking mesto je obezbeđeno ispred samog objekta.

Cena smeštaja

Cena apartmana u vansezoni iznosi 30 eura. Cena smeštaja u sezoni iznosi 35 eura.

Zlatibor 
– Ski centrar Tornik nalazi se na 9 km od turističkog centra Zlatibora, na nadmorskoj visini 1.100- 1.490 metara. То je najveće skijalište na Zlatiboru. Na skijalištu postoji 5 staza/ Ribnica, Tornik, Čigota, Zmajevac, Stankova ravan.
– Vodopad u Gostilju udalen je svega 25 km od turističkog centra Zlatibora. Voda se obrušava sa 20 m visoke krečnjačke litice i formira se u vodopad.
– Dino i Avantura park nalaze se u samom srcu Zlatibora, na površini od 6 hektara.
– Vidikovac Obadovo Brdo od centra Zlatibora udaljen je 6 km. Nalazi se na nadmorskoj visini od 1100 – 1400 metara. Sa vidikovca pruža se nesvakidašnji pogled na padine Tare, Mokre Gore…
– Muzej Staro selo Sirogojno udaljeno je od centra Zlatibora 26 km. Muzej svedoči o kulturi stanovanja pre više od 100 godina. Tu su i stara zlatiborska jela i smeštaj u konacima.
– Dino i Avantura park nalaze se u samom srcu Zlatibora, na površini od 6 hektara.

Kontakt informacije