Početna » Smeštaj Karaula na Zlatiboru

Smeštaj Karaula na Zlatiboru

Smeštaj na Zlatiboru Karaula

Smeštaj Karaula na Zlatiboru nalaze se u naselju Karaula, tačnije u ulici Andrije Jevremovića. Vila  je od centra Zlatibora, autobuske stanice kao i pijace udaljena oko 900 metara. Smeštaj čine dva studio apartmana i jedan veliki apartman sa 3 spavaće sobe. Studio apartmani mogu da ugoste 2-4 osobe dok veliki apartman moze da ugosti 6 osoba. Apartman za 6 osoba poseduje 3 spavaće sobe, veliku dnevnu sobu sa trpezarijom, kupatilo sa tuš kabinom.

Gostima koji su željni mira, opuštanja i prelepe prirode ovi apartmani na Zlatiboru biće pravi mali raj. Smeštaj je idealan za porodice sa malom decom, jer vila poseduje prostrano dvorište koje je slobodno možemo reći jedno od najuređenijih na Zlatiboru.

Vila poseduje: kuhinju koja je opremljena sa svim portebnim elementima, kupatilo sa tuš kabinom, peškire, fen, toaletni set, wifi, kablovsku televiziju, lcd tv, centralno grejanje, parking.

Smeštaj pored ovih lepo uređenih apartmana poseduje i veliko prelepo dvorište koje je okruženo borovima i srebrnim jelkama.

Cena smeštaja

Cena apartmana za dve osobe u vansezoni iznosi 20 eura po danu.
Cena u sezoni iznosi 25 eura.
Cena apartmana za 4 osobe u vansezoni iznosi 25 eura.
Cena u sezoni je 30-35 eura.
Cena apartmana sa 3 spavaće sobe za 6 osoba u vansezoni iznosi 35-40 eura .U sezoni je 45-50 eura po danu.
Cene se mogu korigovati ako je boravak duži od 7 noćenja.

Zlatibor
– Ski centrar Tornik nalazi se na 9 km od turističkog centra Zlatibora, na nadmorskoj visini 1.100- 1.490 metara. То je najveće skijalište na Zlatiboru. Na skijalištu postoji 5 staza/ Ribnica, Tornik, Čigota, Zmajevac, Stankova ravan.
– Stopića pećina nalazi se na severoistočnoj strani Zlatibora, na 19 km od centra Zlatibora. Njeni najatraktivniji elementi su, ulazni otvor, siparska kuća “ Pseće groblje“, vodopad “ izvor života“, niz bigrenih kada. 
– Vodopad u Gostilju udalen je svega 25 km od turističkog centra Zlatibora. Voda se obrušava sa 20 m visoke krečnjačke litice i formira se u vodopad.

Kontakt informacije

Smeštaj Karaula na Zlatiboru

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *