Početna » Smeštaj kod Čigote na Zlatiboru

Smeštaj kod Čigote na Zlatiboru

Smeštaj na Zlatiboru kod Čigote

Smeštaj kod Čigote na Zlatiboru se nalazi u najlepšem delu Zlatibora, u naselju Kamalj, tačnije u ulici Srebrna pahulja. Smeštaj je od centra Zlatobora i svih dešavanja koje nudi ova planina udaljen oko 900 metara ili 15 minuta lagane šetnje. U blizini smeštaja kod Čigote nalazi se hotel Tornik. Na svega 300 metara od apartmana nalazi se specijalna bolnica Čigota koja je poznata po lečenju štitne žlezde, lečenju bolesti metabolizma i gojaznosti.

Najčuvenija uređena šetačka staza na Zlatiboru svakako je ona koja vodi  do spomenika i ona predstavlja omiljeno šetalište gostiju. Ukupna dužina staze u oba pravca je 3 km, sa visinskom razlikom od 90 m.

Smeštaj kod Čigote na Zlatiboru poseduje: potpuno opremljenu kuhinju, kupatilo sa tuš kabinom/ apartman br.2 poseduje veš mašinu, peškire, posteljinu, higijenski set, spavaću i dnevnu sobu, internet, kablovsku televiziju, lcd tv i mnoge druge sitnice.
Grejanje u ovom smeštaju na Zlatiboru je centralno.
Gosti mogu da uživaju u prostranom dvorištu punom zelenila i borova, sa kojeg se pruža pogled na Zlatibor.

Dvorište ove vile na Zlatiboru poseduje letnjikovac sa roštiljem, ljuljaške za decu kao i za odrasle. Parking mesto je obezbeđeno ispred samog smeštaja.
TOPLO PREPORUČUJEMO OVAJ SMEŠTAJ. 

Zlatibor 
– Ski centrar Tornik nalazi se na 9 km od turističkog centra Zlatibora, na nadmorskoj visini 1.100- 1.490 metara. То je najveće skijalište na Zlatiboru. Na skijalištu postoji 5 staza/ Ribnica, Tornik, Čigota, Zmajevac, Stankova ravan.
– Vodopad u Gostilju udalen je svega 25 km od turističkog centra Zlatibora. Voda se obrušava sa 20 m visoke krečnjačke litice i formira se u vodopad.
– Dino i Avantura park nalaze se u samom srcu Zlatibora, na površini od 6 hektara.
– Vidikovac Obadovo Brdo od centra Zlatibora udaljen je 6 km. Nalazi se na nadmorskoj visini od 1100 – 1400 metara. Sa vidikovca pruža se nesvakidašnji pogled na padine Tare, Mokre Gore…

Cena smeštaja

Cena Smeštaja kod Čigote za 4 osobe iznosi 25-30 eura po danu/ noćenju.
Cena smeštaja sa dve spavaće sobe za 6 osoba iznosi 30-35 eura po danu/ noćenju. Moguća je korekcija cena na veći broj noćenja.

Kontakt informacije

Smeštaj kod Čigote na Zlatiboru

Apartman za 4 osobe

Apartman za 4 osobe

Apartman za 6 osoba