Početna » Smeštaj kod Kremne na Zlatiboru

Smeštaj kod Kremne na Zlatiboru

Smeštaj na Zlatiboru kod Kremne

Smeštaj kod Kremne na Zlatiboru nalazi se na putu od centra Kremna prema Tari na ograđenoj površini od jednog hektara.Sastoji se od dela za kampovanje i apartmanskog dela. Sastoji se od 30 kamp mesta za vozila i šatore i od drvenih koliba za 2 osobe sa svim pratećim sadržajem.

Gosti u kampu imaju mogućnost korišćenja zajedničkog toaleta, zajedničke kuhinje koja je maksimalno opremljena, letnjikovac sa trpezarijom i roštiljem. Takođe mogu koristiti spoljne sportske terene, dečije igralište. Sve prostorije i dvorište su pokriveni internetom, video nadzorom.
Apartmanski deo se sastoji od 7 apartmana i jedne brvnare. Apartmani i  brvnara su kompletno opremljeni , poseduje nameštaj visokog kvaliteta, kuhinju sa frižiderom i grejnom pločom, lcd tv, internet, IP televiziju i sopstveni toalet.
Poseban deo objekta čini prostorija za druženje, koja može da ugosti 30 osoba. Prostorija sadrži komplet opremljenu kuhinju, trpezariju, dnevnu sobu sa kaminom, LED TV, uređaj sa IP televizijom. U neposrednoj blizini objekta, na udaljenosti u centru Kremna, nalaze se 2 marketa irestoran sa domaćom kuhinjom.

Cena smeštaja

Apartman sa spavacom sobom 1 – 35 eura
Studio apartman 2 – 28 eura
Studio apartman 3 – 28 eura
Studio apartman 4 – 28 eura
Apartman sa spavacom sobom 5  – 35 eura
Studio apartman 6 – 28 eura
Apartman sa dve spavace sobe – 45 eura
Brvnara za 8 osoba – 50 eura
Koliba za 2 osobe – 20 eura
Mesto za kamper vozila-(2 osobe) – 18 eura
Mesto za šator (2 osobe) – 12 eura
Iznajmljivanje šatora (2-3 osobe) – 15 eura, dodatna odrasla osoba 3 eura, dodatna osoba od 7-14g 2 eura, priključak vode i struje 3 eura, korišćenje veš mašine 2 eura, korišćenje mašine za sušenje 2 eura.

Zlatibor
– Ski centrar Tornik nalazi se na 9 km od turističkog centra Zlatibora, na nadmorskoj visini 1.100- 1.490 metara. То je najveće skijalište na Zlatiboru. Na skijalištu postoji 5 staza/ Ribnica, Tornik, Čigota, Zmajevac, Stankova ravan.
– Stopića pećina nalazi se na severoistočnoj strani Zlatibora, na 19 km od centra Zlatibora. Njeni najatraktivniji elementi su, ulazni otvor, siparska kuća “ Pseće groblje“, vodopad “ izvor života“, niz bigrenih kada. 
– Vodopad u Gostilju udalen je svega 25 km od turističkog centra Zlatibora. Voda se obrušava sa 20 m visoke krečnjačke litice i formira se u vodopad.
– Dino i Avantura park nalaze se u samom srcu Zlatibora, na površini od 6 hektara.
– Vidikovac Obadovo Brdo od centra Zlatibora udaljen je 6 km. Nalazi se na nadmorskoj visini od 1100 – 1400 metara. Sa vidikovca pruža se nesvakidašnji pogled na padine Tare, Mokre Gore- 

Kontakt informacije

Smeštaj kod Kremne na Zlatiboru