Početna » Smeštaj Konzul na Zlatiboru

Smeštaj Konzul na Zlatiboru

Smeštaj na Zlatiboru Konzul

Smeštaj Konzul na Zlatiboru se nalazi na dve lokacije. Prvi apartman se nalazi na oko 100 metara od centra Zlatibora, preciznije u Rujanskoj ulici, odmah preko puta Aman marketa. Druga smeštajna jedinica se nalazi u Vijogorskoj ulici na Zlatiboru.

Apartman je od centra Zlatibora udaljen oko 300 metara ili par minuta laganog hoda. Oba apartmana poseduju dve spavaće sobe, dnevni boravak, kompletno opremljenu kuhinju sa trpezarijom, kupatilo sa tuš kabinom, balkon terasu sa pogledom na borovu šumu i Tornik.
Prvi apartman je idealan za 6 osoba, dok drugi može da ugosti 4-5 osoba. Oba apartmana se nalaze na 1. spratu stambenog objekta.
Gostima apartmana Konzul na Zlatiboru na raspoalganju je, internet, kablovska televizija, lcd tv, klima uređaj, mikrotalasna pećnica, toster, posteljina, peškiri, toaletni set. Kvadaratura apartmana br.1  je 54m2 dok je apartman br.2 veličine 40m2.
Grejanje u smeštaju je centralno.
Gostima je obezbeđeno parking mesto.

Cena smeštaja

Cena smeštaja br.1 u grejnoj sezoni iznosi 40 eura po noćenju, dok je u letnjoj sezoni najam apartmana 35 eura.
Cena smeštaja br.2 u grejnoj sezoni iznosi 35 eura po noćenju, dok je u letnjoj sezoni smeštaj30 eura po danu/ noćenju.

Zlatibor
– Ski centrar Tornik nalazi se na 9 km od turističkog centra Zlatibora, na nadmorskoj visini 1.100- 1.490 metara. То je najveće skijalište na Zlatiboru. Na skijalištu postoji 5 staza/ Ribnica, Tornik, Čigota, Zmajevac, Stankova ravan.
– Stopića pećina nalazi se na severoistočnoj strani Zlatibora, na 19 km od centra Zlatibora. Njeni najatraktivniji elementi su, ulazni otvor, siparska kuća “ Pseće groblje“, vodopad “ izvor života“, niz bigrenih kada. 
– Dino i Avantura park nalaze se u samom srcu Zlatibora, na površini od 6 hektara.
– Vidikovac Obadovo Brdo od centra Zlatibora udaljen je 6 km. Nalazi se na nadmorskoj visini od 1100 – 1400 metara. Sa vidikovca pruža se nesvakidašnji pogled na padine Tare, Mokre Gore…

Kontakt informacije

Smeštaj Konzul na Zlatiboru

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *