Početna » Smeštaj Laguna lux na Zlatiboru

Smeštaj Laguna lux na Zlatiboru

Smeštaj na Zlatiboru Laguna lux

Smeštaj Laguna lux na Zlatiboru, nalazi se u Vijogorskoj ulici,na 300 metara od centra, na svega par minuta lagane šetnje. Smeštaj se sastoji od apartmana sa dve spavaće sobe za 5-6 osoba, apartmana sa spavaćom i dnevnom sobom za 4 osobe, studio apartmana za 2 osobe.

Apartmani sa 2 sobe poseduju francuski krevet, dva singl kreveta, ugaonu koja se razvlači, dva kupatila, apartman sa spavaćom sobom poseduje u spavaćoj sobi francuski krevet dok je u dnevnoj ugaona na razvlačenje, studio ima francuski ležaj.

Vila je sagrađena u modernom planinskom stilu vrhunskog kvaliteta. Smeštaj Laguna Lux na Zlatiboru poseduje, internet, kablovsku televiziju, lcd tv u dnevnoj i spavaćoj sobi.
Grejanje u ovim prelepim apartmanima na Zlatboru je etažno/ radijatori.

Cena smeštaja

Sa 2 spavace sobe, vansezona 45 eura, jul i avgust 50 eura, decembar, januar, februar 55 eura.
Sa jednom spavacom sobom, vansezona 35 eura, jul i avgust 40 eura, decembar, januar, februar 45 eura.
Studio apartman vansezona 30 eura, jul i avgust 35 eura, decembar, januar, februar 35 eura.
Cene se menjaju u vreme novogodisnjih praznika, 1.Maja i sl.

Zlatibor
– Ski centrar Tornik nalazi se na 9 km od turističkog centra Zlatibora, na nadmorskoj visini 1.100- 1.490 metara. То je najveće skijalište na Zlatiboru. Na skijalištu postoji 5 staza/ Ribnica, Tornik, Čigota, Zmajevac, Stankova ravan.
– Stopića pećina nalazi se na severoistočnoj strani Zlatibora, na 19 km od centra Zlatibora. Njeni najatraktivniji elementi su, ulazni otvor, siparska kuća “ Pseće groblje“, vodopad “ izvor života“, niz bigrenih kada. 
– Vodopad u Gostilju udalen je svega 25 km od turističkog centra Zlatibora. Voda se obrušava sa 20 m visoke krečnjačke litice i formira se u vodopad.
– Muzej Staro selo Sirogojno udaljeno je od centra Zlatibora 26 km. Muzej svedoči o kulturi stanovanja pre više od 100 godina. Tu su i stara zlatiborska jela i smeštaj u konacima.
– Dino i Avantura park nalaze se u samom srcu Zlatibora, na površini od 6 hektara.
– Vidikovac Obadovo Brdo od centra Zlatibora udaljen je 6 km. Nalazi se na nadmorskoj visini od 1100 – 1400 metara. Sa vidikovca pruža se nesvakidašnji pogled na padine Tare, Mokre Gore…

Kontakt informacije

Smeštaj Laguna lux na Zlatiboru

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *