Početna » Smeštaj Leonardo 1 na Zlatiboru

Smeštaj Leonardo 1 na Zlatiboru

Smeštaj na Zlatiboru Leonardo 1

Smeštaj Leonardo 1 na Zlatiboru nalazi se u ulici Prote Simića u naselju Zovin Cvet. Od centra Zlatibora, pijace, šetališta, dino parka apartman je udaljen oko 2 km. Smeštaj se nalazi na 1.spratu novoizgrađenog stambenog objekta.

Gostima apartmana Leonardo 1 na Zlatiboru na raspolaganju je, internet, kablovska televizija, lcd tv kako u dnevnoj tako i u spavaćoj sobi, maksimalno opremljena kuhinja/ šporet sa ravnom pločom, frižider,toster,aspirator,električni bokal, trpezarija sa stolom i stolicama, dnevna soba sa velikom ugaonom garniturom na razvlačenje, spavaća soba sa francuskim krevetom, kupatilo sa tuš kabinom, prostrana  terasa sa garniturom za sedenje, posteljina, peškiri, higijenski set.

Grejanje u smeštaju je na struju/ radijatori, tako da gosti koji se odluče za ovaj smeštaj na Zlatiboru mogu sami da podešavaju željenu temperaturu.
Gostima je obezbeđeno parking mesto.
Ulazak u apartman je od 12h, izlazak iz smeštaja do 11 h. U okviru apartmanskog kompleksa podrazumeva se božanstven eksterijer koji čine veliki vrt i bar “ White Bear“. Smeštaj Leonardi 1 na Zlatiboru predstavlja spoj udobnosti, estetike i uživanja. Posetite ovaj prelep smeštaj na Zlatiboru i doživite zlatiborske čari na pravi način.

Cena smeštaja

Cena najma apartmana u vansezoni iznosi 45 eura po noćenju.
Cena smestaja u sezoni iznosi 50 eura po danu/ noćenju. Cene se uvećavaju za Novogodišnje praznike, 1.Maj i sl.

Zlatibor 
– Ski centrar Tornik nalazi se na 9 km od turističkog centra Zlatibora, na nadmorskoj visini 1.100- 1.490 metara. То je najveće skijalište na Zlatiboru. Na skijalištu postoji 5 staza/ Ribnica, Tornik, Čigota, Zmajevac, Stankova ravan.
– Vodopad u Gostilju udalen je svega 25 km od turističkog centra Zlatibora. Voda se obrušava sa 20 m visoke krečnjačke litice i formira se u vodopad.
– Dino i Avantura park nalaze se u samom srcu Zlatibora, na površini od 6 hektara.
– Vidikovac Obadovo Brdo od centra Zlatibora udaljen je 6 km. Nalazi se na nadmorskoj visini od 1100 – 1400 metara. Sa vidikovca pruža se nesvakidašnji pogled na padine Tare, Mokre Gore…

Kontakt informacije