Početna » Smeštaj Leonardo 2 na Zlatiboru

Smeštaj Leonardo 2 na Zlatiboru

Smeštaj na Zlatiboru Leonardo 2

Smeštaj Leonardo 2 na Zlatiboru nalazi se u ulici Prote Simića. Smeštaj je od centra Zlatibora, autobuske stanice, šetališta, restorana udaljen oko 2 km. Apartman se sastoji od spavaće sobe sa francuskim krevetom, dnevne sobe sa ugaonom garniturom, kupatila sa tuš kabinom, maksimalno opremljene kuhinje, trpezarije.

Smeštaj Leonardo 2 na Zlatiboru idealan je za 4 osobe. Apartman se nalazi na 1. spratu manjeg stambenog objekta.

Gostima smeštaja na raspolaganju je, internet, kablovska televizija, lcd tv, posteljina, peškiri, higijenski set. Pored svega navedenog ovaj prelepi apartman na Zlatiboru poseduje terasu sa baštenskim setom sa koje se pruža nesvakudašnji pogled na Zlatiborske lepote.
Gostima koji se odluče za ovaj smeštaj na raspolaganju je parking mesto.

Cena smeštaja

Cena najma apartmana u vansezoni iznosi 45 eura po danu/ noćenju.
Cena smeštaja u sezoni iznosi 50 eura po noćenju.
Cene se menjaju za vreme praznika.

Zlatibor
– Ski centrar Tornik nalazi se na 9 km od turističkog centra Zlatibora, na nadmorskoj visini 1.100- 1.490 metara. То je najveće skijalište na Zlatiboru. Na skijalištu postoji 5 staza/ Ribnica, Tornik, Čigota, Zmajevac, Stankova ravan.
– Stopića pećina nalazi se na severoistočnoj strani Zlatibora, na 19 km od centra Zlatibora. Njeni najatraktivniji elementi su, ulazni otvor, siparska kuća “ Pseće groblje“, vodopad “ izvor života“, niz bigrenih kada. 
– Vodopad u Gostilju udalen je svega 25 km od turističkog centra Zlatibora. Voda se obrušava sa 20 m visoke krečnjačke litice i formira se u vodopad.
– Muzej Staro selo Sirogojno udaljeno je od centra Zlatibora 26 km. Muzej svedoči o kulturi stanovanja pre više od 100 godina. Tu su i stara zlatiborska jela i smeštaj u konacima.
– Dino i Avantura park nalaze se u samom srcu Zlatibora, na površini od 6 hektara.

Kontakt informacije