Početna » Smeštaj Locus 1 na Zlatiboru

Smeštaj Locus 1 na Zlatiboru

Smeštaj na Zlatiboru Locus 1

Smeštaj Locus 1 na Zlatiboru nalazi se u naselju Obudojevica. Od centra Zlatibora, Kraljevog trga, autobuske stanice, dino parka, restorana i kafića smeštaj je udaljen oko 600 metara.
Smeštaj poseduje spavaću sobu, dnevnu sobu, maksimalno opremljenu kuhinju, kupatilo sa tuš kabinom, balkon terasu sa garniturom za sedenje.

Apartman je idealan za 4 odrasle osobe.
Gostima apartmana Locus 1 na Zlatiboru na raspolaganju je, bežični internet, kablovska televizija, lcd tv, centralno grejanje, posteljina, peškiri, higijenski set. Vila poseduje prelepo uređeno dvorište puno zelenila i cveća, tako da će gosti moći da uživaju i odmore se posle dugih šetnji po Zlatiboru.
Parking mesto je obezbeđeno ispred samog objekta.

Cena smeštaja

Cena najma apartmana Locus 1 na Zlatiboru iznosi 30 eura po danu/ noćenju.

Zlatibor
– Ski centrar Tornik nalazi se na 9 km od turističkog centra Zlatibora, na nadmorskoj visini 1.100- 1.490 metara. То je najveće skijalište na Zlatiboru. Na skijalištu postoji 5 staza/ Ribnica, Tornik, Čigota, Zmajevac, Stankova ravan.
– Stopića pećina nalazi se na severoistočnoj strani Zlatibora, na 19 km od centra Zlatibora. Njeni najatraktivniji elementi su, ulazni otvor, siparska kuća “ Pseće groblje“, vodopad “ izvor života“, niz bigrenih kada. 
– Vodopad u Gostilju udalen je svega 25 km od turističkog centra Zlatibora. Voda se obrušava sa 20 m visoke krečnjačke litice i formira se u vodopad.
– Muzej Staro selo Sirogojno udaljeno je od centra Zlatibora 26 km. Muzej svedoči o kulturi stanovanja pre više od 100 godina. Tu su i stara zlatiborska jela i smeštaj u konacima.
– Dino i Avantura park nalaze se u samom srcu Zlatibora, na površini od 6 hektara.
– Vidikovac Obadovo Brdo od centra Zlatibora udaljen je 6 km. Nalazi se na nadmorskoj visini od 1100 – 1400 metara. Sa vidikovca pruža se nesvakidašnji pogled na padine Tare, Mokre Gore…

Kontakt informacije

Smeštaj Locus 1 na Zlatiboru

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *