Početna » Smeštaj Locus 2 na Zlatiboru

Smeštaj Locus 2 na Zlatiboru

Smeštaj na Zlatiboru Locus 2

Smeštaj Locus 2 na Zlatiboru nalazi se u naselju Obudojevica. Od centra Zlatibora, šetališta, pijace, dino parka smeštaj je udaljen oko 800 metra ili desetak minuta lagane šetnje. Apartman poseduje odvojenu spavaću sobu, dnevnu sobu, potpuno opremljenu kuhinju sa trpezarijom, kupatilo sa tuš kabinom, terasu sa garniturom za sedenje sa koje se pruža fantastičan pogled na Zlatibor.

Smeštaj je idealan za 4 osobe. Gostima koji  odluče da svoj boravak provedu u apartmanu Locus na Zlatiboru na raspolaganju je: internet, kablovska televizija, lcd tv, posteljina, peškiri, toaletni set kao i mnoge druge sitnice koje su neophodne za ugodan boravak.
Grejanje u apartmanu je centralno.
Gostima je obezbeđeno parking mesto ispred same vile.

Cena smeštaja

Cena najma apartmana Locus 2 na Zlatiboru iznosi 25 eura preko cele godine. Cene smeštaja mogu biti promenjene za Novu godinu, Sretenje, 1.maj, prolećni raspust.

Zlatibor
– Ski centrar Tornik nalazi se na 9 km od turističkog centra Zlatibora, na nadmorskoj visini 1.100- 1.490 metara. То je najveće skijalište na Zlatiboru. Na skijalištu postoji 5 staza/ Ribnica, Tornik, Čigota, Zmajevac, Stankova ravan.
– Stopića pećina nalazi se na severoistočnoj strani Zlatibora, na 19 km od centra Zlatibora. Njeni najatraktivniji elementi su, ulazni otvor, siparska kuća “ Pseće groblje“, vodopad “ izvor života“, niz bigrenih kada. 
– Vodopad u Gostilju udalen je svega 25 km od turističkog centra Zlatibora. Voda se obrušava sa 20 m visoke krečnjačke litice i formira se u vodopad.
– Muzej Staro selo Sirogojno udaljeno je od centra Zlatibora 26 km. Muzej svedoči o kulturi stanovanja pre više od 100 godina. Tu su i stara zlatiborska jela i smeštaj u konacima.
– Dino i Avantura park nalaze se u samom srcu Zlatibora, na površini od 6 hektara.

Kontakt informacije

Smeštaj Locus 2 na Zlatiboru