Početna » Smeštaj Lupus na Zlatiboru

Smeštaj Lupus na Zlatiboru

Smeštaj na Zlatiboru Lupus

Smeštaj Lupus na Zlatiboru nalaze se nedaleko od Crkve, jezera kao i šetališta. Smeštaj se sastoji od tri smeštajne jedinice, jednog studio apartmana za 2 osobe i dva apartmana koji poseduju odvojenu spavaću i dnevnu sobu i mogu da ugoste 4 osobe.

Apartmani Lupus na Zlatiboru gostima nude, internet, kablovsku televiziju, lcd tv, maksimalno opremljenu kuhinju, kupatilo sa tuš kabinom, balkon terasu sa garniturom za sedenje sa koje se pruža fantastičan pogled na borovu šumu kao i na sam centar Zlatibora.
Grejanje u ovim modernim apartmanima na Zlatiboru je na struju/ radijatori.
Gostima je obezbeđeno parking mesto ispred same stambene jedinice.

Cena smeštaja

Cena apartmana za 4 osobe u vansezoni iznosi 45 eura po noćenju, dok je u sezoni smeštaj 55 eura po danu/ noćenju.
Cena studio apartmana za 2 osobe u vansezoni iznosi 40 eura, kok je u sezoni 45 eura.
Cena se može korigovati za veći broj dana.

Zlatibor
– Ski centrar Tornik nalazi se na 9 km od turističkog centra Zlatibora, na nadmorskoj visini 1.100- 1.490 metara. То je najveće skijalište na Zlatiboru. Na skijalištu postoji 5 staza/ Ribnica, Tornik, Čigota, Zmajevac, Stankova ravan.
– Stopića pećina nalazi se na severoistočnoj strani Zlatibora, na 19 km od centra Zlatibora. Njeni najatraktivniji elementi su, ulazni otvor, siparska kuća “ Pseće groblje“, vodopad “ izvor života“, niz bigrenih kada. 
– Vodopad u Gostilju udalen je svega 25 km od turističkog centra Zlatibora. Voda se obrušava sa 20 m visoke krečnjačke litice i formira se u vodopad.
– Muzej Staro selo Sirogojno udaljeno je od centra Zlatibora 26 km. Muzej svedoči o kulturi stanovanja pre više od 100 godina. Tu su i stara zlatiborska jela i smeštaj u konacima.
– Dino i Avantura park nalaze se u samom srcu Zlatibora, na površini od 6 hektara.
– Vidikovac Obadovo Brdo od centra Zlatibora udaljen je 6 km. Nalazi se na nadmorskoj visini od 1100 – 1400 metara. Sa vidikovca pruža se nesvakidašnji pogled na padine Tare, Mokre Gore…

Kontakt informacije

Smeštaj Lupus na Zlatiboru