Početna » Smeštaj Lux 1 na Zlatiboru

Smeštaj Lux 1 na Zlatiboru

Smeštaj na Zlatiboru Lux 1

Smeštaj Lux 1 na Zlatiboru nalazi se nedaleko od samog centra. Apartmani Marina lux 1 i Marina lux 2 nalaze se u Rujanskoj ulici, dok su ostali apartmani pozicionirani u novoizgrađenom objektu u ulici Miladina Pećinara.
Svaka smeštajna jedinica poseduje, internet, kablovsku televiziju, lcd tv, posteljinu, peškire, higijenski set, balkon terasu sa garniturom za sedenje.
Gostima apartmana na raspolaganju je maksimalno i moderno opremljena kuhinja, trpezarija, komforni dnevni boravak, spavaća soba, kupatilo sa tuš kabinom.
Gostima oba objekta obezbeđeno je parking mesto.

Cena smeštaja

Cena najma apartmana za 4 osobe u vansezoni iznosi  33 eura po noćenju.
Cena smeštaja u sezoni iznosi 55 eura po danu/ noćenju.
Cene za vreme praznika se menjaju.

Zlatibor
– Ski centrar Tornik nalazi se na 9 km od turističkog centra Zlatibora, na nadmorskoj visini 1.100- 1.490 metara. То je najveće skijalište na Zlatiboru. Na skijalištu postoji 5 staza/ Ribnica, Tornik, Čigota, Zmajevac, Stankova ravan.
– Stopića pećina nalazi se na severoistočnoj strani Zlatibora, na 19 km od centra Zlatibora. Njeni najatraktivniji elementi su, ulazni otvor, siparska kuća “ Pseće groblje“, vodopad “ izvor života“, niz bigrenih kada. 
– Vodopad u Gostilju udalen je svega 25 km od turističkog centra Zlatibora. Voda se obrušava sa 20 m visoke krečnjačke litice i formira se u vodopad.
– Muzej Staro selo Sirogojno udaljeno je od centra Zlatibora 26 km. Muzej svedoči o kulturi stanovanja pre više od 100 godina. Tu su i stara zlatiborska jela i smeštaj u konacima.
– Dino i Avantura park nalaze se u samom srcu Zlatibora, na površini od 6 hektara.

Smeštajne jedinice

Kontakt informacije

Apartman br. 6

Apartman br.16

Apartman br 26.

Apartman br. 29

Apartman br.37

Apartman Marina lux1

Apartman Marina lux 2