Početna » Smeštaj Lux 2 na Zlatiboru

Smeštaj Lux 2 na Zlatiboru

Smeštaj na Zlatiboru Lux 2

Smeštaj Lux 2 na Zlatiboru nalazi se na više lokacija. Svaka smeštajna jedinica od centra je udaljena par minuta hoda. Apartman 10 jpg nalazi se u Krfskoj ulici na Zlatiboru, apartman br.10 i apartman br.13 su u ulici Pante Mijailovića, apartmani Godola 14 i 17 su na samom centru, preciznije odmah pored skijališta ili preko puta dino parka. Apartman Maxi centar se nalazi kod Maxi marketa, preko puta autobuske stanice.

Svaka smeštajna jedinica poseduje, internet, kablovsku televiziju, lcd tv, moderno i maksimalno opremljenu kuhinju, komfornu trpezariju i dnevni boravak, spavaću sobu, kupatilo sa tuš kabinom, posteljinu, peškire, higijenski set i mnoge druge sitnice koje su neophodne za ugodan boravak.
Grejanje u apartmanima je na struju/ radijatori.
Gostima je obezbeđeno parking mesto.

Cena smeštaja

Cena najma apartmana jpg iznosi 35-40 eura po noćenju.
Cena smeštaja br.10 i br.13 u vansezoni iznosi 35 eura po noćenju, dok je u sezoni cena apartmana 40-45 eura.
Cena smeštaja  Gondola 14 u vansezoni iznosi 40 eura po noćenju, dok je u sezoni smeštaj 50-55 eura.
Cena apartmana Gondola 17 iznosi 35 eura po noćenju.
Apartman Maxi centar iznosi 40-50 eura po danu/ noćenju.

Zlatibor
– Ski centrar Tornik nalazi se na 9 km od turističkog centra Zlatibora, na nadmorskoj visini 1.100- 1.490 metara. То je najveće skijalište na Zlatiboru. Na skijalištu postoji 5 staza/ Ribnica, Tornik, Čigota, Zmajevac, Stankova ravan.
– Stopića pećina nalazi se na severoistočnoj strani Zlatibora, na 19 km od centra Zlatibora. Njeni najatraktivniji elementi su, ulazni otvor, siparska kuća “ Pseće groblje“, vodopad “ izvor života“, niz bigrenih kada. 

Smeštaj Lux 2 na Zlatiboru

Kontakt informacije