Početna » Smeštaj Miloš na Zlatiboru

Smeštaj Miloš na Zlatiboru

Smeštaj na Zlatiboru Miloš

Apartman Miloš nalazi se u novoizgađenom objektu Harmony na Zlatiboru u naselju Obudojevica. Smeštaj je od centra Zlatibora, autobuske stanice, marketa, restorana udaljen oko 200 metara.

Apartman se nalazi na 3. spratu stambenog objekta koji poseduje lift. Smeštaj Miloš poseduje spavaću sobu, dnevnu sobu, kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo sa tuš kabinom, terasu sa koje se pruža pogled na ski stazu borovu šumu Zlatibora.

Apartman je idealan za 4 osobe. Gostima smeštaja Miloš na Zlatiboru na raspolaganju je, internet, kablovska televizija, lcd tv, posteljina, peškiri, toaletni pribor.
Grejanje u apartmanu je na struju/ radijatori.
Gostima je obezbeđeno parking mesto ispred samog objekta.

Cena smeštaja

Cena najma apartmana u vansezoni iznosi 25-30 eura.
Cena smeštaja u sezono iznosi 30-35 eura.
Cena zavisi od broja noćenja. Cena semštaja se menja za vreme praznika.

Zlatibor
– Ski centrar Tornik nalazi se na 9 km od turističkog centra Zlatibora, na nadmorskoj visini 1.100- 1.490 metara. То je najveće skijalište na Zlatiboru. Na skijalištu postoji 5 staza/ Ribnica, Tornik, Čigota, Zmajevac, Stankova ravan.
– Stopića pećina nalazi se na severoistočnoj strani Zlatibora, na 19 km od centra Zlatibora. Njeni najatraktivniji elementi su, ulazni otvor, siparska kuća “ Pseće groblje“, vodopad “ izvor života“, niz bigrenih kada. 
– Vodopad u Gostilju udalen je svega 25 km od turističkog centra Zlatibora. Voda se obrušava sa 20 m visoke krečnjačke litice i formira se u vodopad.
– Muzej Staro selo Sirogojno udaljeno je od centra Zlatibora 26 km. Muzej svedoči o kulturi stanovanja pre više od 100 godina. Tu su i stara zlatiborska jela i smeštaj u konacima.
– Dino i Avantura park nalaze se u samom srcu Zlatibora, na površini od 6 hektara.

Kontakt informacije