Početna » Smeštaj Mirjam na Zlatiboru

Smeštaj Mirjam na Zlatiboru

Smeštaj na Zlatiboru Mirjam

Smeštaj Mirjam na Zlatiboru se nalazi u Vijogorskoj ulici, naselje Đurkovac.  Vila je od centra Zlatibora, autobuske stanice, šetališta, restorana, kafića udaljen oko 200 metara ili par minuta laganog hoda. Vila poseduje 2 sobe od kojih je jedna za 3 osobe/ 3 singl kreveta, za dve osobe/ francuski ležaj kao i dva apartmana koji mogu da ugoste 4 osobe. Nalazi se preko puta ski staze, u neposrednoj blizini centra Zlatibora. Vila obiluje mirom i tišinom neophodnim za prijatan odmor. Smeštaj prima kućne ljubimce/ uz doplatu

Apartmani poseduju: TV, kablovska TV, internet, centralno grejanje, frižder, šporet sa rernom, poptpuno opremljena kuhinju, kupatilo sa tuš kabinom, posuđe za kuvanje, servisni pribor.
Svaki apartman ima svoju terasu. Vila poseduje prelepo dvorište koje je okruženo borovom šumom.
Parking se nalazi odmah ispred vile.

Cena smeštaja

Cena apartmana sa odvojenom spavaćom sobom za 4 osobe iznosi 30 eura po danu.
Cena sobe za 2-3 osobe iznosi 20 eura po danu.

Zlatibor
– Ski centrar Tornik nalazi se na 9 km od turističkog centra Zlatibora, na nadmorskoj visini 1.100- 1.490 metara. То je najveće skijalište na Zlatiboru. Na skijalištu postoji 5 staza/ Ribnica, Tornik, Čigota, Zmajevac, Stankova ravan.
– Stopića pećina nalazi se na severoistočnoj strani Zlatibora, na 19 km od centra Zlatibora. Njeni najatraktivniji elementi su, ulazni otvor, siparska kuća “ Pseće groblje“, vodopad “ izvor života“, niz bigrenih kada. 
– Vodopad u Gostilju udalen je svega 25 km od turističkog centra Zlatibora. Voda se obrušava sa 20 m visoke krečnjačke litice i formira se u vodopad.
– Dino i Avantura park nalaze se u samom srcu Zlatibora, na površini od 6 hektara.

Kontakt informacije

Smeštaj Mirjam na Zlatiboru