Početna » Smeštaj Moon na Zlatiboru

Smeštaj Moon na Zlatiboru

Smeštaj na Zlatiboru Moon

Smeštaj Moon na Zlatiboru se nalazi na 200 metara od centra, preciznije na uglu ulica Pante Mijailovića i Nikole Altomanovića. Na oko 50 metara nalazi se park za decu i Maxi market.

Ovaj moderno opremljen apartman može da ugosti 4 osobe. Apartman poseduje odvojenu dnevnu sobu u kojoj se nalazi ugaona garnitura na razvlačenje i spavaću sobu sa francuskim ležajem. Apartman se nalazi na 3.spratu i ima LIFT. Sa terase se pruža predivan pogled na ceo Zlatibor tako da gosti mogu da uživaju u čaroliji koju pruža ova planina. Terasa je opremljena garniturom za sedenje. Gostima apartmana  obezbeđeno je parking mesto.

Apartman  poseduje:

  • Internet,
  • kablovsku TV,
  • plazma TV ( u
  • dnevnoj i spavaćoj sobi) ,
  • kuhinju koja je potpuno opremljena (šporet sa pločom i rernom, frižider, toster, posuđe),
  • kupatilo sa tuš kabinom,
  • grejanje na struju/ radijatori
  • terasa sa garniturom za sedenje sa koje se pruža fantastičan pogled na Zlatibor.

Cena smeštaja

Cena smeštaja u sezoni  iznosi 40 eura po danu/ noćenju.
Cena najma apartmana u vansezoni staje 30 eura po noćenju.
Cena se menja za vreme Nove godine, 1.maja…

Zlatibor
– Ski centrar Tornik nalazi se na 9 km od turističkog centra Zlatibora, na nadmorskoj visini 1.100- 1.490 metara. То je najveće skijalište na Zlatiboru. Na skijalištu postoji 5 staza/ Ribnica, Tornik, Čigota, Zmajevac, Stankova ravan.
– Stopića pećina nalazi se na severoistočnoj strani Zlatibora, na 19 km od centra Zlatibora. Njeni najatraktivniji elementi su, ulazni otvor, siparska kuća “ Pseće groblje“, vodopad “ izvor života“, niz bigrenih kada. 
– Vodopad u Gostilju udalen je svega 25 km od turističkog centra Zlatibora. Voda se obrušava sa 20 m visoke krečnjačke litice i formira se u vodopad.
– Muzej Staro selo Sirogojno udaljeno je od centra Zlatibora 26 km. Muzej svedoči o kulturi stanovanja pre više od 100 godina. Tu su i stara zlatiborska jela i smeštaj u konacima.
– Dino i Avantura park nalaze se u samom srcu Zlatibora, na površini od 6 hektara.
– Vidikovac Obadovo Brdo od centra Zlatibora udaljen je 6 km. Nalazi se na nadmorskoj visini od 1100 – 1400 metara. Sa vidikovca pruža se nesvakidašnji pogled na padine Tare, Mokre Gore…

Kontakt informacije