Početna » Smeštaj Beli apartman na Zlatiboru

Smeštaj Beli apartman na Zlatiboru

Smeštaj na Zlatiboru Beli apartman

Smeštaj Beli apartman na Zlatiboru se nalazi u najlepšem delu Zlatibora, u naselju Kamalj, preciznije u Jedriličarskoj ulici. Smeštaj je od centra Zlatibora, dino parka, pijace, šetališta udaljen oko 800 metara.

Apartman poseduje spavaću sobu sa francuskim ležajem, dnevnu sobu sa komfornom ugaonom garniturom, moderno opremljenu kuhinju (mikrotalasna pećnica, šporet sa ravnom pločom i rernom, aspirator, frižider sa frizom i mnoge druge sitnice koje su neophodne za prijatan boravak)  sa trpezarijom, kupatilo sa tuš kabinom, terasu sa garniturom za sedenje.

Gostima Belog apartmana na Zlatiboru na raspolaganju je: internet, kablovska televizija, lcd tv, finska sauna, posteljina, peškiri, toaletni set.

Grejanje u ovom prelepom apartmanu na Zlatiboru je na struju/ radijatori. Apartman se nalazi u prizemlju, tako da je idealan za starije osobe, kao ii za porodice sa malom decom. Za one koji vole romantiku tu je kamin.
Gostima smeštaja je obezbeđeno parking mesto.

Cena smeštaja u Belom apartmanu Zlatibor

Cena Belog apartmana na Zlatiboru u vansezoni iznosi 30 eura po danu/noćenju.
Cena smeštaja u sezoni staje 40 eura po danu.

Zlatibor je gradsko naselje u Srbiji u opštini Čajetina u Zlatiborskom okrugu. Klima na Zlatiboru je alpska i subalpska.
– Ski centrar Tornik nalazi se na 9 km od turističkog centra Zlatibora, na nadmorskoj visini 1.100- 1.490 metara. То je najveće skijalište na Zlatiboru. Na skijalištu postoji 5 staza/ Ribnica, Tornik, Čigota, Zmajevac, Stankova ravan.
– Stopića pećina nalazi se na severoistočnoj strani Zlatibora, na 19 km od centra Zlatibora. Njeni najatraktivniji elementi su, ulazni otvor, siparska kuća “ Pseće groblje“, vodopad “ izvor života“, niz bigrenih kada. 
– Vodopad u Gostilju udalen je svega 25 km od turističkog centra Zlatibora. Voda se obrušava sa 20 m visoke krečnjačke litice i formira se u vodopad.
– Muzej Staro selo Sirogojno udaljeno je od centra Zlatibora 26 km. Muzej svedoči o kulturi stanovanja pre više od 100 godina. Tu su i stara zlatiborska jela i smeštaj u konacima.
– Dino i Avantura park nalaze se u samom srcu Zlatibora, na površini od 6 hektara.
– Vidikovac Obadovo Brdo od centra Zlatibora udaljen je 6 km. Nalazi se na nadmorskoj visini od 1100 – 1400 metara. Sa vidikovca pruža se nesvakidašnji pogled na padine Tare, Mokre Gore…
– Kraljeva česma izgrađena je u znak sećanja na kralja Srbije Aleksandra 1.Obrenovića. Spomenik Miladinu Pećinaru, akademiku i velikanu moderne hidrotehnike u Srbiji, narod Zlatibora odužio se tako što je podigao spomen bistu pored Kraljeve česme.

Kontakt informacije

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *