Početna » Smeštaj Nerina koliba na Zlatiboru

Smeštaj Nerina koliba na Zlatiboru

Smeštaj na Zlatiboru Nerina koliba

Smeštaj Nerina koliba na Zlatiboru smeštena je u selu Trnava, nadomak turističkog centra Zlatibor. Ovo mesto odiše mirom, tišinom, netaktutom prirodom, seoskom idilom i svim onim što vam je potrebno da odmorite dušu i telo.

Ipak ako poželite malo razonode, iskoristite priliku da posetite Stopća pećinu koja je udaljena 200 metara, Gostiljski vodopad koji se nalazi na samo 9 km, Sirogojno koje je udaljeno 1 km od ovog prelepog smeštaja. Nerina koliba je od centra Zlatibora udaljena 16 km.

Ovaj smeštaj je idealan za 6 osoba. Poseduje dve spavaće sobe, veliku dnevnu sobu, maksimalno opremljenu kuhinju, kupatilo sa tuš kabinom. Ono što ovaj smeštaj čini izuzetnim je dvorište i priroda koja ga okružuje.

Gostima Nerine kolibe na raspolaganju je, internet, kablovska televizija, lcd tv, posteljina, peškiri i mnoge druge sitnice koje su neophodne za ugodan boravak. Gostima je obezbeđeno parking mesto.

Cena smeštaja

Cena najma Nerine kolibe na Zlatiboru iznosi 55 eura po noćenju.

Zlatibor
– Ski centrar Tornik nalazi se na 9 km od turističkog centra Zlatibora, na nadmorskoj visini 1.100- 1.490 metara. То je najveće skijalište na Zlatiboru. Na skijalištu postoji 5 staza/ Ribnica, Tornik, Čigota, Zmajevac, Stankova ravan.
– Stopića pećina nalazi se na severoistočnoj strani Zlatibora, na 19 km od centra Zlatibora. Njeni najatraktivniji elementi su, ulazni otvor, siparska kuća “ Pseće groblje“, vodopad “ izvor života“, niz bigrenih kada. 
– Vodopad u Gostilju udalen je svega 25 km od turističkog centra Zlatibora. Voda se obrušava sa 20 m visoke krečnjačke litice i formira se u vodopad.
– Vidikovac Obadovo Brdo od centra Zlatibora udaljen je 6 km. Nalazi se na nadmorskoj visini od 1100 – 1400 metara. Sa vidikovca pruža se nesvakidašnji pogled na padine Tare, Mokre Gore…

Kontakt informacije