Početna » Smeštaj Nina na Zlatiboru

Smeštaj Nina na Zlatiboru

Smeštaj na Zlatiboru Nina

Smeštaj Nina na Zlatiboru nalazi se na samom centru, preciznije u ulici Miladina Pećinara. Smeštaj se nalazi na 1.spratu stambenog objekta koji poseduje lift.
Apartman poseduje spavaću sobu sa francuskim krevetom, dnevnu sobu sa velikom ugaonom garniturom koja se razvlači, maksimalno opremljenu kuhinju sa trpezarijom, kupatilo sa tuš kabinom, veliku terasu sa koje se pruža pogled na ski stazu.

Apartman Nina na Zlatiboru idealan je za 4 osobe. Gostima smeštaja na raspolaganju je: internet, kablovska televizija, lcd tv u dnevnoj i spavaćoj sobi, krevetac za bebe, posteljina, peškiri, fen za kosu.
Gostima ovog prelepog smeštaja na Zlatiboru obezbeđeno je parking mesto.

Cena smeštaja

Cena najma apartmana iznosi 45 eura po noćenju.
Preko 7 noćenja cena može da se koriguje.
Cena apartmana Nina na Zlatiboru se menja za vreme novogodišnjih praznika, 1.maja i sl.

Zlatibor
– Ski centrar Tornik nalazi se na 9 km od turističkog centra Zlatibora, na nadmorskoj visini 1.100- 1.490 metara. То je najveće skijalište na Zlatiboru. Na skijalištu postoji 5 staza/ Ribnica, Tornik, Čigota, Zmajevac, Stankova ravan.
– Stopića pećina nalazi se na severoistočnoj strani Zlatibora, na 19 km od centra Zlatibora. Njeni najatraktivniji elementi su, ulazni otvor, siparska kuća “ Pseće groblje“, vodopad “ izvor života“, niz bigrenih kada. 
– Vodopad u Gostilju udalen je svega 25 km od turističkog centra Zlatibora. Voda se obrušava sa 20 m visoke krečnjačke litice i formira se u vodopad.
– Muzej Staro selo Sirogojno udaljeno je od centra Zlatibora 26 km. Muzej svedoči o kulturi stanovanja pre više od 100 godina. Tu su i stara zlatiborska jela i smeštaj u konacima.
– Dino i Avantura park nalaze se u samom srcu Zlatibora, na površini od 6 hektara.
– Vidikovac Obadovo Brdo od centra Zlatibora udaljen je 6 km. Nalazi se na nadmorskoj visini od 1100 – 1400 metara. Sa vidikovca pruža se nesvakidašnji pogled na padine Tare, Mokre Gore…

Kontakt informacije

Smeštaj Nina na Zlatiboru

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *