Početna » Smeštaj Novi apartmani na Zlatiboru

Smeštaj Novi apartmani na Zlatiboru

Smeštaj na Zlatiboru Novi apartmani

Smeštaj Novi apartmani na Zlatiboru nalazi se u Krfkoj ulici. Od centra Zlatibora, šetališta, autobuske stanice kao i svih dešavanja koje nudi ovaj turistički centar,  vila je udaljena svega par minuta laganog hoda.
Ovaj potpuno nov i moderno opremljen apartman poseduje spavaću sobu sa francuskim ležjem, dnevnu sobu sa velikom ugaonom garniturom koja se razvlači, tako da je smeštaj pogodan za 4 osobe, maksimalno opremljenu kuhinju sa svim pratećim elementima, trpezariju sa stolom i stolicama, kupatilo sa tuš kabinom, balkon terasu sa garniturom za sedenje.
Novi apartman  nalazi se na 2.spratu manjeg stambenog objekta koji poseduje lift.

Grejanje u smeštaju je na struju/ radijatori. Gostima koji se odluče da svoj odmor provedu u ovom prelepom smeštaju na Zlatiboru na raspolaganju je, internet, kablovska televizija, lcd tv, usisivač, fen, posteljina, peškiri, šporet sa rernom, higijenski set i mnoge druge sitnice koje su neophodne za ugodan boravak.
Parking mesto je obeleženo ispred same stambene jedinice. Smeštaj na Zlatiboru je udaljen od gužve i buke a opet blizu svih dešavanja. 

Cena smeštaja

Cena najma smestaja u sezoni iznosi 45 – 50 eura po nočenju/ cena zavisi od dužine borvka.

Zlatibor
– Ski centrar Tornik nalazi se na 9 km od turističkog centra Zlatibora, na nadmorskoj visini 1.100- 1.490 metara. То je najveće skijalište na Zlatiboru. Na skijalištu postoji 5 staza/ Ribnica, Tornik, Čigota, Zmajevac, Stankova ravan.
– Stopića pećina nalazi se na severoistočnoj strani Zlatibora, na 19 km od centra Zlatibora. Njeni najatraktivniji elementi su, ulazni otvor, siparska kuća “ Pseće groblje“, vodopad “ izvor života“, niz bigrenih kada. 
– Vodopad u Gostilju udalen je svega 25 km od turističkog centra Zlatibora. Voda se obrušava sa 20 m visoke krečnjačke litice i formira se u vodopad.
– Dino i Avantura park nalaze se u samom srcu Zlatibora, na površini od 6 hektara.
– Vidikovac Obadovo Brdo od centra Zlatibora udaljen je 6 km. Nalazi se na nadmorskoj visini od 1100 – 1400 metara. Sa vidikovca pruža se nesvakidašnji pogled na padine Tare, Mokre Gore…

Kontakt informacije