Početna » Smeštaj Oaza mira na Zlatiboru

Smeštaj Oaza mira na Zlatiboru

Smeštaj na Zlatiboru Oaza mira

Smeštaj Oaza Mira na Zlatiboru nalazi se u ulici Dr. Dragoslava Zeke Smiljanića, odmah ispod stacionara Čigota. Od centra je udaljen 600 metara. Smeštaj se nalazi na 2 spratu stambenog objekta koji ima lift.
Apartman poseduje komfornu spavaću sobu sa francuskim ležajem, dnevnu sobu sa ugaonom garniturom koja se razvlači, maksimalno opremljenu kuhinju/ šporet sa ravnom pločom, frižider, aspirator, električni bokal, sav neophodan pribor za ručavanje, trpezariju sa stolom i stolicama, predivno kupatilo sa staklenom tuš kabinom, terasu sa garniturom za sedenje sa koje se pruža pogled na borovu šumu.
Gostima ovog potpuno novog i moderno uređenog apartmana na Zlatiboru na raspolaganju je, bežični internet, kablovska televizija, lcd tv, posteljina, peškiri, higijenski set, stolica za bebe, fen za kosu i sve ostale sitnice koje su neophodne za prijatan boravak.
Grejanje je na struju/ radijatori, tako da gosti koji se odluče da svoj boravak provedu u ovom smeštaju mogu sami da podešavaju željenu temperaturu.
Apartman može da ugosti 4 osobe.
Parking mesto je obezbeđeno ispred objekta.

Cena smeštaja

Cena najma smetaja u vansezoni iznosi-.35eura po noćenju.
Cena smeštaja u sezoni staje-.35 – 40 eura. Cena zavisi od broja dana.
 

Zlatibor
– Ski centrar Tornik nalazi se na 9 km od turističkog centra Zlatibora, na nadmorskoj visini 1.100- 1.490 metara. То je najveće skijalište na Zlatiboru. Na skijalištu postoji 5 staza/ Ribnica, Tornik, Čigota, Zmajevac, Stankova ravan.
– Stopića pećina nalazi se na severoistočnoj strani Zlatibora, na 19 km od centra Zlatibora. Njeni najatraktivniji elementi su, ulazni otvor, siparska kuća “ Pseće groblje“, vodopad “ izvor života“, niz bigrenih kada. 
– Vodopad u Gostilju udalen je svega 25 km od turističkog centra Zlatibora. Voda se obrušava sa 20 m visoke krečnjačke litice i formira se u vodopad.
– Muzej Staro selo Sirogojno udaljeno je od centra Zlatibora 26 km. Muzej svedoči o kulturi stanovanja pre više od 100 godina. Tu su i stara zlatiborska jela i smeštaj u konacima.
– Dino i Avantura park nalaze se u samom srcu Zlatibora, na površini od 6 hektara.
– Vidikovac Obadovo Brdo od centra Zlatibora udaljen je 6 km. Nalazi se na nadmorskoj visini od 1100 – 1400 metara. Sa vidikovca pruža se nesvakidašnji pogled na padine Tare, Mokre Gore…

Kontakt informacije