Početna » Smeštaj Planinski raj na Zlatiboru

Smeštaj Planinski raj na Zlatiboru

Smeštaj na Zlatiboru Planinski raj

Smeštaj Planinski raj na Zlatiboru nalaze se u ulici Zlatiborskih pletilja, u prelepom naselju Obudojevica. Apartmani su od centra Zlatibora udaljeni oko 900 metara ili desetak minuta šetnje. Smeštaj se sastoji od nekoliko apartmana koji poseduju spavaću i dnevnu sobu i mogu da ugoste 4-5 osoba i studio apartmana za po 2-3 osobe.

Svaka smeštajna jedinica u vili Planinski raj na Zlatiboru poseduje, kompletno opremljenu kuhinju, trpezariju sa stolom i stolicama, kupatilo sa tuš kabinom, balkon terasu sa baštenskim setom.
Gostima smeštaja na raspolaganju je, internet, kablovska televizija, lcd tv, posteljina, peškiri, šporet sa rernom, aspirator i mnoge druge sitnice.
Smeštaj takođe posduje prelepo uređeno dvorište sa letnjikovcem i igraonicom za najmlađe.
Grejanje u apartmanima je centralno/ radijatori.
Parking mesto je obezbeđeno.

Cena smeštaja

Od 1.jula do 1.septembra najam apartmana iznosi 30 eura.
Od 1.septembra do 28.decembra smeštaj iznosi 25 eura po noćenju.
Od 28.decembra do 25.februara cena je 35 eura po danu/ noćenju.
Od 25.februara do 1.jula apartman iznosi 25 eura po noćenju.
Cena studio apartmana je niža za 5 eura. Cena smeštaja se menja za vreme praznika.

Zlatibor:
– Ski centrar Tornik nalazi se na 9 km od turističkog centra Zlatibora, na nadmorskoj visini 1.100- 1.490 metara. То je najveće skijalište na Zlatiboru. Na skijalištu postoji 5 staza/ Ribnica, Tornik, Čigota, Zmajevac, Stankova ravan.
– Stopića pećina nalazi se na severoistočnoj strani Zlatibora, na 19 km od centra Zlatibora. Njeni najatraktivniji elementi su, ulazni otvor, siparska kuća “ Pseće groblje“, vodopad “ izvor života“, niz bigrenih kada. 
– Vodopad u Gostilju udalen je svega 25 km od turističkog centra Zlatibora. Voda se obrušava sa 20 m visoke krečnjačke litice i formira se u vodopad.

Kontakt informacije

Smeštaj Planinski raj na Zlatiboru