Početna » Smeštaj Posejdon na Zlatiboru

Smeštaj Posejdon na Zlatiboru

Smeštaj na Zlatiboru Posejdon

Smeštaj Posejdon na Zlatiboru nalazi se na samom centru Zlatibora. Smeštaj poseduje dve spavaće sobe, komfornu dnevnu sobu sa velikom ugaonom garniturom, potpuno opremljenu kuhinju sa trpezarijom, kupatilo sa tuš kabinom, terasu sa garniturom za sedenje sa koje se pruža nesvakidašnji pogled na borovu šumu i jezero.

Gostima apartmana Posejdon na Zlatiboru na raspolaganju je: internet, lcd tv, kablovska televizija, posteljina, peškiri, toaletni set. Smeštaj se nalazi na 3.spratu stambenog objekta koji poseduje lift.

Grejanje u apartmanu je na struju/radijatori.
Gostima koji se odluče za ovaj smeštaj na raspolaganju je parking mesto.

Cena smeštaja

Cena apartmana u sezoni iznosi 60 eura po noćenju. Cena najma smeštaja u vansezoni iznosi 40 eura po noćenju.

Zlatibor
– Ski centrar Tornik nalazi se na 9 km od turističkog centra Zlatibora, na nadmorskoj visini 1.100- 1.490 metara. То je najveće skijalište na Zlatiboru. Na skijalištu postoji 5 staza/ Ribnica, Tornik, Čigota, Zmajevac, Stankova ravan.
– Stopića pećina nalazi se na severoistočnoj strani Zlatibora, na 19 km od centra Zlatibora. Njeni najatraktivniji elementi su, ulazni otvor, siparska kuća “ Pseće groblje“, vodopad “ izvor života“, niz bigrenih kada. 
– Vodopad u Gostilju udalen je svega 25 km od turističkog centra Zlatibora. Voda se obrušava sa 20 m visoke krečnjačke litice i formira se u vodopad.
– Muzej Staro selo Sirogojno udaljeno je od centra Zlatibora 26 km. Muzej svedoči o kulturi stanovanja pre više od 100 godina. Tu su i stara zlatiborska jela i smeštaj u konacima.
– Dino i Avantura park nalaze se u samom srcu Zlatibora, na površini od 6 hektara.
– Vidikovac Obadovo Brdo od centra Zlatibora udaljen je 6 km. Nalazi se na nadmorskoj visini od 1100 – 1400 metara. Sa vidikovca pruža se nesvakidašnji pogled na padine Tare, Mokre Gore…

Kontakt informacije

Smeštaj Posejdon na Zlatiboru