Početna » Smeštaj Ružica 10 na Zlatiboru

Smeštaj Ružica 10 na Zlatiboru

Smeštaj na Zlatiboru Ružica 10

Smeštaj Ružica 10 na Zlatiboru, nalaze se u ulici Zelenkada. Udeljeni su od centra zlatibora oko 200 metara. Vila poseduje dva studio apartmana od kojih jedan može da ugosti 2-3 osobe a drugi studio apartman je za 4 osobe. Apartman 1.poseduje potpuno opremljenu kuhinji, kupatilo sa tuš kabinom, francuski ležaj sa foteljom na razvlačenje, wifi, kablovsku tv, lcd tv kao i centralno grejanje.
Apartman 2. poseduje, kuhinju sa svim potrebnim elementima, kupatilo sa tuš kabinom, ugaonu garnituru na razvlačenje, trosed, internet, kablovsku, lcd tv, prelepu terasu sa koje se pruža pogled na Zlatibor. Grejanje u ovom apartmanu je centralno.
Gostima je ispred vile Ružica 10 na Zlatiboru obezbedjeno parking mesto.

Cena smeštaja

Cena studio apartmana za 2-3 osobe u vansezoni iznosi 25 eura po danu po apartmanu.
Cena studia za 2-3 osobe u sezoni iznosi 30 eura.
Cena studio apartmana za 4 osobe u vansezoni .iznosi 25 eura.
Cena apartmana za 4 osobe u sezoni iznosi 35 eura po danu/noćenju.

Zlatibor
– Ski centrar Tornik nalazi se na 9 km od turističkog centra Zlatibora, na nadmorskoj visini 1.100- 1.490 metara. То je najveće skijalište na Zlatiboru. Na skijalištu postoji 5 staza/ Ribnica, Tornik, Čigota, Zmajevac, Stankova ravan.
– Stopića pećina nalazi se na severoistočnoj strani Zlatibora, na 19 km od centra Zlatibora. Njeni najatraktivniji elementi su, ulazni otvor, siparska kuća “ Pseće groblje“, vodopad “ izvor života“, niz bigrenih kada. 
– Vodopad u Gostilju udalen je svega 25 km od turističkog centra Zlatibora. Voda se obrušava sa 20 m visoke krečnjačke litice i formira se u vodopad.
– Muzej Staro selo Sirogojno udaljeno je od centra Zlatibora 26 km. Muzej svedoči o kulturi stanovanja pre više od 100 godina. Tu su i stara zlatiborska jela i smeštaj u konacima.
– Dino i Avantura park nalaze se u samom srcu Zlatibora, na površini od 6 hektara.

Kontakt informacije

Smeštaj Ružica 10 na Zlatiboru