Početna » Smeštaj Ružica 11 na Zlatiboru

Smeštaj Ružica 11 na Zlatiboru

Smeštaj na Zlatiboru Ružica 11

Smeštaj Ružica 11 na Zlatiboru, nalazi se u Erskoj ulici i udaljen je od centra Zlatibora, pijace i autobuske stanice oko 300 metara. Vila u svom sastavu ima dva apartmana od kojih je jedan studio za 2-3 osobe a drugi je apartman sa odvojenom spavaćom sobom i dnevnim boravkom i može da ugosti 4 osobe.

Vila Ružica 11 na Zlatiboru poseduje: kuhinju(šporet sa ringlama i rernom, frižider, mikrotalasnu pećnicu, posuđe), kupatilo sa tuš kabinom, peškire, posteljinu, bežični internet, kablovsku televiziju, lcd tv, mikrotalasnu pećnicu i mnoge druge sitnice koje su neophodne za ugodan boravak. U neposrednoj blizini smeštaja nalaze se restorani, kafići, šetalište, dino park, adrenalin park, marketi.

Ovi lepo opremljeni apartmani poseduju balkon terase sa garniturama za sedenje, tako da se gosti posle dugih šetnji po Zlatiboru mogu odmoriti u prijatnom ambijentu i čistom vazduhu,udaljeni od buke i gužve a opet blizu centra kao i svih dešavanja na Zlatiboru.
Grejanje u apartmanima je centralno.
Gostima je obezbeđeno parking mesto odmah pored vile.

Cena smeštaja

Cena studio apartmana za 2-3 osobe iznosi 25-30 eura.
Cena apartmana sa odvojenom spavaćom sobom za 4 osobe iznosi 25-35 eura.
Cene se menjaju za Novu godinu, 1.maj i sl

Zlatibor
– Ski centrar Tornik nalazi se na 9 km od turističkog centra Zlatibora, na nadmorskoj visini 1.100- 1.490 metara. То je najveće skijalište na Zlatiboru. Na skijalištu postoji 5 staza/ Ribnica, Tornik, Čigota, Zmajevac, Stankova ravan.
– Stopića pećina nalazi se na severoistočnoj strani Zlatibora, na 19 km od centra Zlatibora. Njeni najatraktivniji elementi su, ulazni otvor, siparska kuća “ Pseće groblje“, vodopad “ izvor života“, niz bigrenih kada. 
– Vodopad u Gostilju udalen je svega 25 km od turističkog centra Zlatibora. Voda se obrušava sa 20 m visoke krečnjačke litice i formira se u vodopad.
– Muzej Staro selo Sirogojno udaljeno je od centra Zlatibora 26 km. Muzej svedoči o kulturi stanovanja pre više od 100 godina. Tu su i stara zlatiborska jela i smeštaj u konacima.
– Dino i Avantura park nalaze se u samom srcu Zlatibora, na površini od 6 hektara.
– Vidikovac Obadovo Brdo od centra Zlatibora udaljen je 6 km. Nalazi se na nadmorskoj visini od 1100 – 1400 metara. Sa vidikovca pruža se nesvakidašnji pogled na padine Tare, Mokre Gore…

Kontakt informacije

Smeštaj Ružica 11 na Zlatiboru