Početna » Smeštaj Ružica 3 na Zlatiboru

Smeštaj Ružica 3 na Zlatiboru

Smeštaj na Zlatiboru Ružica 3 Apartman sa odvojenom dnevnom i spavaćom sobom, za 4 osobe

Smeštaj Ružica 3 na Zlatiboru nalazi se u Erskoj ulici, u zlatiborskom naselju Đurakovac. Ovaj moderan i  luksuzno opremljen apartman je idealan za parove ili za porodice sa malom decom.
Smeštaj Ružica 3 na Zlatiboru od centra je udaljen 250 metara, od pijace je udaljen 150 metara metara, od autobuske stanice udaljen je 100 metara.

Apartman poseduje:
– spavaću sobu,
– dnevnu sobu,
– lcd tv u dnevnoj i spavaćoj sobi,  internet, kablovsku, kuhinju (šporet sa ravnom pločom,  mikrotalasnu pećnicu, frižider sa zamrzivačem kao svo posuđe ), kupatilo sa tuš kabinom, peškire, posteljinu, fen, peglu krevetac za bebu, higijenski set terasu (sa koje se pruža pogled na ski lift ), parking.

Grejanje u apartmanu je na struju. Smeštaj može da ugosti četiri osobe (u spavaćoj sobi nalazi se francuski ležaj a u dnevnom boravku ugaona garnitura na razvlačenje), Apartman se nalazi u stambenom objektu na 3.spratu i poseduje lift.
Gostima apartmana obezbeđeno je parking mesto.
S obzirom da se apartman Ružica 3 nalazi u blizini centra gostima je sve na dohvat ruke, restorani, kafici, marketi kao i šetaliste. Tople preporuke za ovaj smeštaj.

Cena smeštaja Ružica 3

Cena najma apartman u vansezoni iznosi 30 eura po noćenju. Cena smeštaja u sezoni staje 40 eura po danu/ noćenju. 
Cena se menja za vreme praznika.

Zlatibor
– Ski centrar Tornik nalazi se na 9 km od turističkog centra Zlatibora, na nadmorskoj visini 1.100- 1.490 metara. То je najveće skijalište na Zlatiboru. Na skijalištu postoji 5 staza/ Ribnica, Tornik, Čigota, Zmajevac, Stankova ravan.
– Stopića pećina nalazi se na severoistočnoj strani Zlatibora, na 19 km od centra Zlatibora. Njeni najatraktivniji elementi su, ulazni otvor, siparska kuća “ Pseće groblje“, vodopad “ izvor života“, niz bigrenih kada. 

Kontakt informacije