Početna » Smeštaj Ružica 4 na Zlatiboru

Smeštaj Ružica 4 na Zlatiboru

Smeštaj na Zlatiboru Ružica 4

Smeštaj Ružica 4 na Zlatiboru se nalazi preko puta hotela Mona. Od centra Zlatibora je udaljen par minuta šetnje, tačnije u ulici Drinske divizije. Apartman može da ugosti četiri osobe.

Apartman poseduje: internet, kablovsu televiziju, lcd tv, spavaću sobu sa francuskim ležajem, dnevnu sobu sa ugaonom garniturom koja se razvlači, potpuno opremljenu kuhinju (frižider, šporet sa ravnom pločom, svo neophodno posuđe), kupatilo sa tuš kabinom, peškiri, posteljina, higijenski set.

Grejanje u ovom apartmanu  je na struju(PODNO GREJANJE).
Smeštaj se nalazi u stambenom objektu, na prvom spratu i POSEDUJE LIFT.
Gostima ovog novog i moderno opremljenog apartmana je sve na dohvat ruke, kako restorani tako i prodavnice, veći marketi, kafići, pijaca i šetalište.
Gostima je obezbeđen PARKING

Cena smeštaja

Cena apartmana u vansezoni iznosi 35 eura
Cena u sezoni iznosi 45 eura
Moguć dogovor za veći broj dana.
Cene se neodnose na praznike

Zlatibor
– Ski centrar Tornik nalazi se na 9 km od turističkog centra Zlatibora, na nadmorskoj visini 1.100- 1.490 metara. То je najveće skijalište na Zlatiboru. Na skijalištu postoji 5 staza/ Ribnica, Tornik, Čigota, Zmajevac, Stankova ravan.
– Stopića pećina nalazi se na severoistočnoj strani Zlatibora, na 19 km od centra Zlatibora. Njeni najatraktivniji elementi su, ulazni otvor, siparska kuća “ Pseće groblje“, vodopad “ izvor života“, niz bigrenih kada. 
– Vodopad u Gostilju udalen je svega 25 km od turističkog centra Zlatibora. Voda se obrušava sa 20 m visoke krečnjačke litice i formira se u vodopad.
– Muzej Staro selo Sirogojno udaljeno je od centra Zlatibora 26 km. Muzej svedoči o kulturi stanovanja pre više od 100 godina. Tu su i stara zlatiborska jela i smeštaj u konacima.
– Dino i Avantura park nalaze se u samom srcu Zlatibora, na površini od 6 hektara.

Kontakt informacije