Početna » Smeštaj Ružica 5 na Zlatiboru

Smeštaj Ružica 5 na Zlatiboru

Smeštaj na Zlatiboru Ružica 5

Smeštaj Ružica 5 na Zlatiboru nalazi se u naselju Vlaovina. Od centra Zlatibora, autobuske stanice, šetališta smeštaj je udaljen oko 1200 metara. Apartman Ružica 5 se nalazi na 1. spratu manjeg stambenog objekta.

Ovaj moderno opremljeni apartman poseduje odvojenu spavaću sobu sa komfornim francuskim krevetom, dnevnu sobu sa ugaonom garniturom koja može da se razvuče, maksimalno opremljenu kuhinju / frižider sa zamrzivačem, šporet sa rernom, aspirator, svo neophodno posuđe, kupatilo sa tuš kabinom, opremljenu terasu sa predivnim pogledom na prirodu.
Gostima apartmana  na raspolaganju je: internet, kablovska, lcd tv, posteljina, peškiri, higijenski set.
Gostima  je obezbeđeno parking mesto ispred samog objekta.

Cena smeštaja

Cena najma aparmana u vansezoni iznosi 35 eura po danu/ noćenju.
Cena smeštaja u sezoni iznosi 45 eura po noćenju.
Moguć dogovor za veći broj dana.
Cene se menjaju za novogodišnje praznike, 1.maj i sl.

Zlatibor
– Ski centrar Tornik nalazi se na 9 km od turističkog centra Zlatibora, na nadmorskoj visini 1.100- 1.490 metara. То je najveće skijalište na Zlatiboru. Na skijalištu postoji 5 staza/ Ribnica, Tornik, Čigota, Zmajevac, Stankova ravan.
– Stopića pećina nalazi se na severoistočnoj strani Zlatibora, na 19 km od centra Zlatibora. Njeni najatraktivniji elementi su, ulazni otvor, siparska kuća “ Pseće groblje“, vodopad “ izvor života“, niz bigrenih kada. 
– Vodopad u Gostilju udalen je svega 25 km od turističkog centra Zlatibora. Voda se obrušava sa 20 m visoke krečnjačke litice i formira se u vodopad.
– Dino i Avantura park nalaze se u samom srcu Zlatibora, na površini od 6 hektara.
– Vidikovac Obadovo Brdo od centra Zlatibora udaljen je 6 km. Nalazi se na nadmorskoj visini od 1100 – 1400 metara. Sa vidikovca pruža se nesvakidašnji pogled na padine Tare, Mokre Gore…

Kontakt informacije

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *